(VIDEO) Žena dobila lutku na poklon i rasplakala se: Njene reči KIDAJU SRCE, otkrila je tužnu prošlost

Zanimljivosti

(VIDEO) Žena dobila lutku na poklon i rasplakala se: Njene reči KIDAJU SRCE, otkrila je tužnu prošlost

Lilijan Mehija podelila je dirljiv momenat na TikToku, kada su joj kolege sa posla poklonile lutku, a da su sa poklonom pogodili direktno u metu, svedoči i reakcija sredovečne žene. Tokom razmene poklona zaposlenih u kompaniji, Lilijan je otvorila svoj dar koji je dobila za praznike, a kad je videla da je u pitanju lutka, briznula je u plač.

To su, naravno, bile suze radosnice, a jedna od koleginica, koja joj je verovatno kupila poklon, rekla je: “Nemoj, molim te, da plačeš zbog mene”. Lilijan je, držeći igračku u ruci, objasnila prisutnima zašto se rastužila, rekavši da nikad u životu nije dobila ovakav poklon, niti se kao devojčica igrala sa lutkama.

– Nikad u životu nisam imala lutku. Moja prva lutka – kazala je Lilijan, što je dirnulo i njene kolege, prenosi Kalle Blue Radio.

Dok se kroz suze ispovedila, mnogi od prisutnih su joj aplaudirali, a neki su i sami postili pokoju suzu.

Pohvale i za ženu, a i za kolege tu nisu prestale, pošto je snimak odmah podeljen na društvenim mrežama, gde je sakupio veliki broj pregleda i komentara.

– Ovo nije samo lutka… To su osećanja koja nosi još kad je bila dete – jedan je od komentara korisnika TikToka.

– Boli me duša kad o njoj razmišljam kao detetu – dodala je druga osoba koja ju je posavetovala da zauvek u duši ostane čista i neiskvarena poput deteta. (objektiv.rs)

@lilianmejia06

Mi primer muñeca

♬ sonido original – Lilian Mejia