PEGLA VAM VIŠE NIKAD NEĆE TREBATI: U mašinu samo ubacite ovo, trik za izgužvanu odjeću dijele sve domaćice

Zanimljivosti

PEGLA VAM VIŠE NIKAD NEĆE TREBATI: U mašinu samo ubacite ovo, trik za izgužvanu odjeću dijele sve domaćice

Peglanje je jedan od najomraženijih kućnih poslova skoro svake domaćice. Sam pogled da hrpu izgužvanog veša koji vas merka s kraja sobe, izaziva blagu mučninu u stomaku. Opet, bez obzira na to, mi nevoljno uzimamo peglu i peglamo jer ne želimo da izgledamo neuredno.

Istina je da ovaj posao može da bude ponekad jako zamoran, ali uz ovaj trik koji skraćuje vreme veš će biti savršeno ispeglan. Peglanje često oduzme dosta vremena, zbog čega mnoge domaćice isprobavaju nove trikove, koji bi im pomogli oko ispravljanja veša.

Zahvaljujući novom triku sa interneta u ove svrhe, peglu zapravo uopšte ne morate da koristite za ravan veš bez nabora. Sve domaćice koje imaju mašinu za sušenje veša, oduševiće se ovim trikom.

Potrebno je samo da u mašinu za sušenje veša ubacite dvije do tri kockice leda, u zavisnosti od količine oprane garderobe. Toplota koju ispušta mašina za sušenje veša otopiće led i stvoriće paru, koja će poravnati većinu nabora na odjeći.

Ovaj trik će vam zasigurno uštedjeti vrijeme, kao i električnu energiju, a kako to zaista izgleda u praksi, možete pogledati u videu u tekstu. (novi.ba)