OBRAĆAM SE SVOM NEROĐENOM DJETETU, SVOJOJ MRVICI: Grašo je ostavio Danijelu Martinović, ovo je njena ispovijest

Showbizz

OBRAĆAM SE SVOM NEROĐENOM DJETETU, SVOJOJ MRVICI: Grašo je ostavio Danijelu Martinović, ovo je njena ispovijest

Petar Grašo i Danijela Martinović ostvarili su dvije i po decenije ljubavnog staža, ali odlazak pred oltar nikada nije bio njihov izbor. Činilo se da je njihova ljubav jača od svih izazova, a pjevačica je svojevremeno ispričala da je ne bi uzdrmalo ni kada bi Petra uhvatila u preljubi.

Međutim, njihova ljubav se završila i svako je krenuo svojim putem.

Grašo je započeo vezu s 15 godina mlađom Hanom Huljić, dok je Danijelin emotivni status nepoznanica. Pjevačica je svojevremeno dala intimnu ispovijest na temu borbe za potomstvo.

“Majčinstvo je za mene poprilično teška i lična tema, a druge strane, s obzirom na to da sam pevačica, vrlo je javna. Ponekad mi takvi naslovi o mom neostvarenom majčinstvu zvuče i izgledaju tako prostački, nekorektni. Zato sam u ranjivim trenucima emotivne ekspanzije, počela pisati, pričati priču u jednom obliku u kojem se obraćam svom nerođenom djetetu, svojoj Mrvici. Znate, one duge noći kada imate osećaj da nemaju ni početak ni kraj, osjećaj da ćete ostati večno zaglavljeni u pukotini vremena. Željela sam joj ispričati sve iz prvog lica jednine”, pričala je Danijela za Jutarnji, prije nekoliko godina, prenosi “Story.hr”. Ona je tada priznala da od majčinstva nije odustala.

“Dijete je moja velika želja, to nikad nisam krila, ali to se iz nekog razloga još nije dogodilo. Nisam odustala od toga da budem majka, ali sam isto tako prihvatila činjenicu da ću moći biti sretna iako se to nikad ne dogodi”, rekla je Danijela.

Izvor: Lepa&Srećna