Prodaju kuću za 700.000 eura, a u podrumu tajni striptiz klub

Showbizz

Prodaju kuću za 700.000 eura, a u podrumu tajni striptiz klub

Nekretnina s pet spavaćih soba smještena je u mirnoj ulici u Indianopolisu, SAD, opremljena je s hladnjacima punim pića, crnim separeima, stolom za biljar, šankom i šipkama za striptiz

Naizgled sasvim obična kuća s tajnim striptiz barom skrivenim u podrumu stavljena je na tržište za preko 5.300.000 kuna. Kuća se može pohvaliti s pet spavaćih soba i tri i po kupaonice. Ima veliki bazen i terasu što je odlično za obiteljska druženja ili čak zabave.

Kuća je elegantno ukrašena drvenim detaljima, velikim blagovaonskim stolom poviše kojeg se nalazi impresivni luster.

Međutim, potencijalni kupci ostanu u šoku kada se spuste u podrum – noćni klub s frižiderima punim pića, crni separei, stol za biljar, neonski natpisi, veliki bar i prostor za plesanje. Također je tu i dio za striptiz s pozornicom, šipkama za plesanje i velikim kaučem za gledanje. Mnogi su ostali šokirani nakon što su slike kuće s noćnim klubom i striptiz barom obišle Internet, piše Mirror.

– Živim odmah preko granice u Illinoisu. To je jedan od najboljih klubova u Indiani! – napisao je jedan.

– Posao sprijeda, zabava strada – drugi je komentirao.

– Savršena kuća za introverte. Možete izaći vani i boraviti kući u isto vrijeme – rekao je treći.

Ako ovakva kuća nije za vas, onda bi vas mogla zainteresirati kuća s dvije spavaće sobe koja je na tržištu po povoljnijoj cijeni od oko 1.600.000 kuna. To je ‘gotička’ kuća osmerokutnog oblika obojana i iznutra i izvana crnom bojom.

Vlasnik Seth Goodman je odlučio kako mu se sviđaju tamne boje i preuredio je cijeli vanjski dio kuće. Ali, nažalost nije imao nijednu ponudu unatoč niskoj cijeni.

– Bio sam zainteresiran i isprva sam mislio da ću samo promijeniti kuću, ali nakon što je moj dom prodan, trebao mi je stan za život – rekao je Lincoln Courier.

– Želio sam ga učiniti modernijim i nakon što sam vidio crni krov pomislio sam zašto ne bi koristio sve u crnoj boji, od kamenja, žbuke.. – nadodao je.24sata