OVO SU PLATE U MILJANINOM HOTELU Kulićeva zapošljava recepcionere i sobarice, a evo koliko para nudi!

Showbizz

OVO SU PLATE U MILJANINOM HOTELU Kulićeva zapošljava recepcionere i sobarice, a evo koliko para nudi!

Miljana Kulić preokrenula je svoj život za 180 stepeni nakon diskvalifikacije u “Zadruzi 5”.
Kontroverzna Kulićka za nedelju dana uspela je da se uda, ali i kupi hotel na Zlatiboru, a sada je otkriveno i kolike plate daje svojim zaposlenima.

Najkontroverznija učesnica svih rijalitija napustila je “Zadrugu” nakon što je fizički nasrnula na bivšeg dečka Lazara Čolića, kada ga je štiklom udarila u glavu, a nakon toga promenila je svoj život iz korena. Ona je brzo prebolela di-džeja iz Dervente, što je i dokazala kada je najpre ozvaničila vezu s izvesnim Nenadom Macanovićem Macanom, za koga se potom i udala.

Samo nekoliko dana nakon što je rekla sudbonosno „da“ Miljana se na svom Instagramu pohvalila da je postala vlasnica hotela na Zlatiboru, što je mnoge začudilo s obzirom na to da TV Pinku duguje više od 50.000 evra.

– Miljana je odlučila da ostavi sve iza sebe. Nakon što je Zoli otvorila glavu, našla je dečka, udala se i pokrenula svoj biznis. Skroz je fokusirana na Nenada i na to da hotel posluje dobro, trenutno je u potrazi za radnicima. Ona ima dosta pratilaca na Instagramu, te je najpre tamo raspisala oglas za posao na različitim pozicijama, od recepcionera, kuvara, do konobara. Međutim, što se plata tiče, nije baš široke ruke, što joj dosta otežava – rekao je na samom početku razgovora izvor za “Alo!”, pa otkrio kakve uslove Kulićeva nudi.

– Za posao recepcionera plata je 60.000, i to ukoliko zaposleni ima svoj smeštaj. Ako je radnik iz Beograda ili iz drugog grada, ima obezbeđen smeštaj u hotelu, kao i obroke, ali onda je plata manja, odnosno 45.000, što i nije neka suma, uzimajući u obzir da toliku platu imaju i recepcioneri u beogradskim hotelima – otkrio je izvor za gorenavedeni list.

– Prijava je, naravno, obavezna, ali postoji neplaćeni probni rad oko dve nedelje, zbog čega, između ostalog, nema puno zainteresovanih za tu poziciju. Miljana je poslovanje prepustila menadžerki koja je zadužena za razgovore s kandidatima, tako da Kulićeva nema dodirnih tačaka sa svojim radnicima – objasnio je.informer.rs