DALILI PODIGNUT HONORAR ZA 90.000 EURA: Dogovorila se s produkcijom, EVO SA KOLIKO NOVCA ĆE IZAĆI IZ ZADRUGE 5

Showbizz

DALILI PODIGNUT HONORAR ZA 90.000 EURA: Dogovorila se s produkcijom, EVO SA KOLIKO NOVCA ĆE IZAĆI IZ ZADRUGE 5

Iako se mnogi pitaju da li je moguće da učesnici rijaliti šou-programa “Zadruga” tako olako pristaju da dijele svoju in.timu i pred milionima gledalaca pretresaju vlastiti “prljavi veš”, kada se u obzir uzme novac koji zarađuju za prodavanje inti,me neke stvari postaju mnogo jasnije.

Naime, Miljana Kulić je bila učesnik svih sezona “Zadruge”, a poslije “Zadruge 3” otkrila je koliko je novca zaradila.

– Za razliku od vas, ja imam savršen život i ulazim u rijaliti da komentarišem takve budale i da pravim šou i da zarađujem ozbiljan novac koji vi možete samo da sanjate. Takođe, za razliku od vas ja dobijam sav novac unapriijed. Mogu da izlazim i ulazim kad hoću, imam svoj apartman… – priznala je Miljana tada i otkrila visinu njenog honorara.

– Ja sam dostojanstveno izašla iz “Zadruge 3” sa svojih 250.000 eura, za toliko koliko sam bila unutra. Sad ulazim u novu sezonu, mene plasmani i pobjeda ne zanimaju, ulazim da komentarišem i zaradim novac – rekla je Kulićeva tada, a ako je govorila istinu, onda nema sumnje da je ona najplaćeniji rijaliti igrač.

Pčelar iz Kupinova će od rijalitija zaraditi 100.000 eura, tj. 2.500 eura po nedjelji.

Ni ostali takmičari neće loše proći, pa će tako Jovana Tomić Matora i Mensur Ajdarpašić nedjeljno biti bogatiji za 2.000 eiura, Filip Car za 2.000. Marko Janjušević Janjuš imaće daleko manji honorar od svoje bivše djevojke Maje, “samo” 3.000 eura nedeljno.

Tara Simov, koja je u prošloj sezoni diskvalifikovana pa joj je bivši dečko Nenad Aleksić Ša platio kaznu, za ovu sezonu dobijaće 3.000 eura nedeljno, Lepi Mića 2.000.

Fran Pujas će i ove sezone boraviti u “Zadruzi” za 2.000 eura, što je za 500 eura više nego u prošloj sezoni.

Dalila Dragojević je uzimala 1.500 eura nedeljno, što bi značilo da bi, ukoliko ostane do kraja, od učešća u rijalitiju zaradila 60.000 eura.

Međutim, u razgovoru sa čelnicima, ona je iznijela svoje viđenje cjelokupne situacije, naglasivši šta je sve rizikovala i izgubila, te da je svjesna šta je tek čeka kada izađe u spoljni svijet. Zbog toga je imala nove uslove kako bi nastavila da diže gledanost i iznosi svoj prljav veš u javnosti.

Navodno, ona je od njih zahtevala da joj se povisi honorar na čak 150.000 eura, uz uslov da se prva polovina odmah uplati na račun. Eventualno, Dalila je rekla da je spremna i na kompromis – da dobije stan u Beogradu u toj vrijednosti. Naravno, uslov je i da, ukoliko odnese pobjedu u rijalitiju, to bude dodatni novac, nezavisno od honorara ili stana.

Kada se saberu svi honorari učesnika “Zadruge 5” njihova visina dostiže i oko 2.000.000 eura,piše kurir, Puls