Snežana Đurišić prolazi kroz dramu: Dečka ginekologa joj muva koleginica iz Granda!

Showbizz

Snežana Đurišić prolazi kroz dramu: Dečka ginekologa joj muva koleginica iz Granda!

Snežana Đurišić je već pet godina u sretnoj vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem, iako ne priča previše o svom ljubavnom odnosu, ona se od partnera ne odvaja a već dugo i žive i zajedno.

Međutim, kako se šuška, jedna koleginica navodno pokušava da im rasturi vezu, a ovo nije prvi put da Snežanine koleginice pokušavaju da joj naruše odnos sa doktorom.

– Snežana vjeruje u Vanjinu ljubav, ali muka joj je više što svako da sebi za pravo da gura nos tamo gdje mu nije mjesto. Mnogim koleginicama koje su imale neke zdravstvene probleme Vanja se našao i uvijek bio tu da li da sredi nešto, da savjet ili primi na pregled.

Tako se i ova Snežanina ‘prijateljica’ njemu približila. Prvo joj je kao trebala pomoć, a onda je krenula i privatno da mu šalje poruke, pa je čak i dolazila u bolnicu gdje radi. Snežana ne želi da reaguje, ona je prije svega gospođa i vrlo je svjesna sebe, ali crna lista koleginica samo se širi, ako ništa vidjela je ko joj je pravi prijatelj, a ko ne. I ranije je imala slične probleme, jedna koleginica je širila medijima negativne informacije o Vanji i Sneži i uporno je pokušavala da im uništi vezu.

– Pakovala mu je aferu sa bivšom ženom, s kojom je on ostao u prijateljskim, korektnim odnosima. Vanja je brižan čovjek, nije navikao na podmetanja i estradu, on je iz drugog svijeta, ali mu već postaje jasnije o čemu se radi i na šta su sve žene spremne. Snežana se pravi da ništa ne zna, a samo čeka pravi momenat kada će se naći oči u oči sa koleginicom – kaže za Svet dobro obaviješten izvor.Svet