Dušku Tošiću je sud produžio zabranu prilaska i komunikacije s Karleušom na mjesec dana

Showbizz

Dušku Tošiću je sud produžio zabranu prilaska i komunikacije s Karleušom na mjesec dana

Tošiću su u petak, odlukom policije, izrekli ovu zabranu u trajanju od 48 sati, jer je u četvrtak, na pravoslavni Božić, ošamario Karleušu. Međutim, tužiteljstvo je jučer predložilo produženje ove mjere, a sudac ga je usvojio

Danas je Prvi osnovni sud u Beogradu produžio nogometašu Dušku Tošiću (36) hitnu mjeru zabrane prilaska i komuniciranja sa suprugom, pjevačicom Jelenom Karleušom (43) za još 30 dana,

Tošiću su u petak, odlukom policije, izrekli ovu zabranu u trajanju od 48 sati, jer je u četvrtak, na pravoslavni Božić, ošamario Karleušu.

Međutim, tužiteljstvo je jučer predložilo produženje ove mjere, a sudac ga je usvojio. Spomenutu mjeru izrekli su Dušku u skladu s Zakonom o sprječavanju obiteljskog nasilja.

Podsjećamo, Tošićima je u četvrtak u posjet stigla Duškova i Jelenina obitelj kako bi svi zajedno proslavili pravoslavni Božić. Kako piše Kurir, još uvijek nije poznato što je dovelo do svađe para, no zna se da je pjevačica oko 12:20 sati pozvala policiju i prijavila da ju je suprug udario.

U njihov je dom uskoro došla policija i zaključila da je Tošić prvo na nju pljunuo pa ju ošamario, a pjevačici je od udarca ostala vidljiva posjekotina na licu. Tako su događaj opisali i svjedoci, Karleušin brat Marko i njezina teta Danijela.

Karleuša je odbila liječničku pomoć, te nije htjela podnijeti prijavu protiv Tošića. Duška su zatim priveli u policijsku postaju, gdje je dao izjavu i dobio zabranu prilaska od 48 sati.

24sata