KO JE POLITIČAR KOJI ŠMRČE KOKAIN SA ZADNJICA STARLETA? Skandal na Kopaniku!

Zanimljivosti

KO JE POLITIČAR KOJI ŠMRČE KOKAIN SA ZADNJICA STARLETA? Skandal na Kopaniku!

Jedan poznati političar je tri dana orgijao na Kopaoniku sa dve starlete i na njih i kokain potrošio 10.000 evra, preneli su mediji ove nedelje. Ko je u pitanju? – odgovor na ovo pitanje tražila je voditeljka “Novog vikend jutra” na TV Pink Jovana Jeremić.

Borac za ljudska prava Dejan Nestorović kaže da je u pitanju lokalni političar, kao i da je on imao priliku da vidi fotografije od te večeri. Napominje da je informacija tačna, kao i da je reč o političarima iz opozicije koji napadaju sve što je dobro urađeno u Srbiji.

U pitanju je lokalni političar. Ja sam imao priliku da vidim fotografije, ne mogu tačno sigurno da tvrdim šta je bilo, ali definitivno je to tačna vest. Međutim, ko su ti političari koji na lokalnom nivou koriste svoju moć? To su oni političari koji su napadali Srbiju u poslednjih godinu dana što je sve dobro urađeno. To su političari koji naručuju tekstove na portalima opozicije. Oni orgijaju i napadaju svoju konkurenciju na brutalan način – rekao je Nestorović.

Mihajlo Maksimović, koji je podigao veliku prašinu u svetu poznatih nakon što je objavio knjigu “Mnoga lica Marije Magdalene”, kaže za “Novo vikend jutro” kako od političara do biznismena, preko javnih ličnosti – svi imaju svoje potrebe. Ističe da je u “svojoj makro firmi” bio protiv kokaina u ovakvim situacijama, ali da se to dešava često.

Od političara do biznismena, preko javnih ličnosti, svi oni imaju svoje potrebe. Što se tiče javnih devojaka, one su poseban fetiš. Kokain se dešava među klijentima, ja sam bio protiv konzumiranja kokaina u mojoj firmi, ali to se viđalo, često. Neću ništa da osuđujem, svako koristi svoj život na svoj način. Dešavalo se i da se zaljube u elitnu prostitutku – rekao je Maksimović.

pink.rs