PRIVREMENO PREKINUTA POTRAGA ZA MATEJEM! Hrvatski ambasador u Beogradu: Razgovor sa njegovim ocem je bio težak, dirljiv i dug!

Region

PRIVREMENO PREKINUTA POTRAGA ZA MATEJEM! Hrvatski ambasador u Beogradu: Razgovor sa njegovim ocem je bio težak, dirljiv i dug!

Potraga za Splićaninom Matejem Perišem (27) nestalim u Beogradu pre 8 dana i dalje traje, ali još uvek bez rezultata. Kao i svakoga dana, privremeno je prekinuta do sledećeg jutra.

I pored loših vremenskih uslova koji su najavljeni za Beograd, kako portal Pink.rs saznaje, potraga će se nastaviti kao i narednih dana.

Policija i Tužilaštvo nastavljaju svoj posao, odnosno rekonstruišu kretanje Periša i sve što je do sada prikupljeno. Aktualne zvanične informacije podelio je i hrvatski ambasador u Srbiji Hido Biščević.

Osmi dan je prošao, nema nikakvih novih informacija, i s obzirom na to da je prošao već osmi dan sve je teže govoriti o ovom slučaju. Mi smo u kontaktu sa policijom i moram da naglasim da policija, kao što je rekao i Matejev otac, profesionalno i predano radi svoj posao – istakao je Biščević.
Upozorio je da ”o profesionalnosti policije govori i to da ne žele sa javnošću da dele nagađanja, već su odlučili da će nova saznanja deliti sa Matejevim ocem, odnosno porodicom”.

Matejev otac je bio u ambasadi Hrvatske u Beogradu, a Biščević je rekao da je razgovor bio dirljiv, težak i dug.pink.rs