Udala se s 18, osvojila 100.000 kn i skinula 20 kg, a danas njen glas oduševljava modnu braću

Showbizz

Udala se s 18, osvojila 100.000 kn i skinula 20 kg, a danas njen glas oduševljava modnu braću

Ilma je nedavno osvojila srca Deana i Dana Catena, dizajnera koji stoje iza brenda Dsquared. Modna blizanci su je čuli kako pjeva u Münchenu i ubrzo je pozvali da ih svojim glasom počasti na njihovim proslavama

Pjevačica Ilma Karahmet (21) 2018. godine pobijedila je u RTL-ovom showu ‘Zvijezde’ i osvojila novčanu nagradu od 100 tisuća kuna. Udala se tijekom snimanja showa, a danas hrabro gradi svoju karijeru u inozemstvu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ilma je nedavno osvojila srca Deana i Dana Catena, dizajnera koji stoje iza brenda Dsquared. Modna blizanci su je čuli kako pjeva u Münchenu i ubrzo je pozvali da ih svojim glasom počasti na njihovim proslavama.

– Do suradnje je došlo sasvim slučajno. Imala sam koncert u Münchenu, gdje se pojavio jedan od braće. Upoznali smo se, on je bio oduševljen mojim glasom. Pregledali su sve moje videe i pozvali me da baš ja gostujem na njihovoj rođendanskoj proslavi – kazala je Ilma za srpske medije.

Posebnu podršku joj daje suprug Sedin Lakača za kojeg se udala tijekom snimanja ‘Zvijezda’.

– Moj suprug moja je najveća podrška i to ste mogli vidjeti i tijekom natjecanja. Među nama živi toliko emocija. Smatram da imam najdivniju osobu pokraj sebe i ponosna sam na to – rekla je ranije za Večernji list.

Pjevačica je nedavno smršavjela 20 kilograma.

– Ja inače volim uživati u životu, ne volim se opterećivati nekim stvarima, muzika je nešto najljepše što ja radim, tako da to sam sebi stavila na prvo mjesto – rekla je.24sata