OBRADOVIĆ KIPTI ZBOG MALTRETIRANJA ĐOKOVIĆA: Gospodo draga, niste shvatili, izgubili ste utakmicu SPOMENUO I ENGLESKU KRALJICU

Showbizz

OBRADOVIĆ KIPTI ZBOG MALTRETIRANJA ĐOKOVIĆA: Gospodo draga, niste shvatili, izgubili ste utakmicu SPOMENUO I ENGLESKU KRALJICU

Teniski trener Bogdan Obradović svim srcem je uz Novaka Đokovića i smatra da je politika odgovorna za nezapamćen skandal uoči Australijan opena!

– Mislim da je ovo dokaz da nisu nestali Mathauzen i Aušvic već su se nastavili u drugom obliku. Ovo što je skuvano, nije skuvano u Australiji, nego u Londonu. Država Viktorija je vlasništvo engleske kraljice i ona praktično pokušava da poslednjim trzajima upravlja svetskim poretkom, ali moram da dam jednu informaciju, koju kraljica već zna, a to je da Olimpijske igre otvaraju kineski predsednik Si Đin Ping i ruski predsednik Vladimir Putin. To svima nama pokazuje da dolazi do zaokreta u svetskom poretku, a to je da se sve sa zapada seli na istok. Tako da, gospodo draga, izgubili ste utakmicu – rekao je za Kurir Bogdan Obradović, teniski trener.

Obradović smatra da su od svega napravili medijski skandal.

– Ovo je samo jedan od poslednjih trzaja biča, tog njihovog biča, umornog zmaja, koji više, praktično ne postoji. Pokušavaju da nekakvu predstavu učine zanimljivom svetskim medijima, ali to neće proći – dodao je Obradović.

Ipak, teniski trener smatra da će iz sve ove situacije jedino Novak Đoković izaći kao pobednik.

– Zna se ko je pobednik u svemu ovome. Novak Đoković je pomagao svima, i Italiji, i Japanu, davao je novac, a sve te zemlje se sada ne javljaju iz straha prema engleskom tronu. “Jadni ste i bedni” je moja poruka njima. Nakon ovih Olimpijskih igara u Pekingu, svima će biti jasno da se svetske sile nalaze na istoku, u Kini, i naravno Rusiji – zaključio je Obradović.

Dr Dejan Kojić ima nedoumicu da li će Novak Đoković uopšte i hteti da igra ukoliko mu budu dozvolili.

– Australijan open kreće 17. januara. To će biti jako malo vremena za Novaka da se spremi. Sada je pitanje, čak i ako ga puste, da li će Novak Đoković hteti da igra – dodao je dr Dejan Kojić.

Kurir.rs