NAĐEN TAKSISTA, ZNA SE ŠTA JE REKAO MATEJU! Matejev otac: Ja još vjerujem da mi je sin živ

Region

NAĐEN TAKSISTA, ZNA SE ŠTA JE REKAO MATEJU! Matejev otac: Ja još vjerujem da mi je sin živ

Nisam bio za opciju da ide. On je govorio: ‘Tata, Beograd je super’. Otišao je i sad smo tu gdje jesmo. Kao da sam imao neki predosjećaj”.

Ovim riječima počinje intervju za Jutarnji list Nenad, otac Mateja Periša.

Ja još uvijek vjerujem da je Matej živ i sve dok me neko ne uveri u suprotno, tako ću se i ponašati. Iako, što vrijeme više prolazi, umanjuje mi taj osjećaj da je još uvijek živ i da je tu negdje. Stalno provjeravam je li njegov mobilni uključen ili ne. Moj sin je bio samostalan, nije bio pušač, imao je isprogramiran život. Došao je u Beograd proslaviti s društvom Novu godinu i sad smo tu di smo. Bio je dobar momak. Oprostite, govorim u prošlosti.”

Razgovor za Jutarnji je započet pola sata nakon što je došao iz policije, pa su posljednje informacije koje je dobio od istražitelja da su našli taksistu koja je Matej zaustavio i da, kako je rekao za pomenuti list, “znaju šta je rekao Mateju”.

Podsjetimo, taksista u snimku koji je javnost vidjela jedan je od dva ključna svjedoka koji su posljednji razgovarali sa Splićaninom samo nekoliko minuta prije nestanka.

Kurir.rs/Jutarnji.hr