DŽOAN KOLINS BILA 4 GODINE U BRAKU IZ PAKLA: Na prvom sastanku me silovao, bila sam devica pa sam se udala zbog sramote!

Zanimljivosti

DŽOAN KOLINS BILA 4 GODINE U BRAKU IZ PAKLA: Na prvom sastanku me silovao, bila sam devica pa sam se udala zbog sramote!
“Majka mi je tada rekla “iskorišćena si”, a to se danas zove silovanje,” priznala je glumica

Glumica Džoan Kolins u dokumentarnom filmu “Ovo je Džoan Kolins” otkrila je šokantne detalje svog života.

Prvi suprug, Maksvel Rid ju je silovao na prvom sastanku.

“On je imao 31 godinu, a ja sam bila 17-godišnja devica. Drogirao me dok smo bili u njegovoj kući i usred noći sam došla k sebi, probudila sam se u njegovoj dnevnoj sobi dok se seksao sa mnom. Tih bi dana moja majka rekla da sam “iskorišćena”. Sada to zovemo silovanje na sastanku”, tvrdi glumica, a prenosi je Dejli Mejl.

Nakon stravične scene za njega se udala, kako kaže, zbog sramote, ali nije to jedina strahota koju je proživela s tim čovekom.

“Da nisam bila tako nevina po pitanju seksa i toga kako bi stvari trebalo da izgledaju, ne bih to učinila, ali imala sam jak osećaj krivice, pa sam to ipak učinila. Medeni mesec je bio čisti fijasko. Spolja sam izgledali srećno, a zapravo sam bila jadna”, objasnila je razlog udaje.

Također, bivši suprug je hteo da je proda starijim muškarcima kao svodnik za odnose na jednu noć po ceni od deset hiljada funti. Poznato je da je s njim bila gotovo četiri godine i proživljavala strašne scene.

Nakon što je zatražila razvod od Rida, on je od glumice tražio 950 funti mesečno, a kao razlog je naveo da ju je on “otkrio”. Glumica je objasnila kako ju je upravo taj pakleni brak koštao dva miliona funti.

Podsetimo, Džoan je najpoznatija po ulozi Aleksis Koldi u legendarnoj Dinastiji. Nakon prvog razvoda udala se još četiri puta, a trenutno je u braku s 30 godina mlađim Persijem Gibsonom.stil