DALILA SE OBRATILA PORODICI DRAGOJEVIĆ, JEDNU STVAR TREBAJU ZNATI: Dejan samo šutio, NEOČEKIVAN PRIZOR (VIDEO)

Showbizz

DALILA SE OBRATILA PORODICI DRAGOJEVIĆ, JEDNU STVAR TREBAJU ZNATI: Dejan samo šutio, NEOČEKIVAN PRIZOR (VIDEO)

Upravo je počela emisija Izbor potrčka sa Milanom Miloševićem, gdje će ovonedjeljni vođa Stefan Karić birati i svoju omiljenu osobu. Nakon toga, slijedi dugoočekivani Pretres nedelje.

-Večeras ćemo se prvo pozabaviti posetama vaših najmilijih. Motam sarmu na slavi i slušam šta kaže Biljana, pa onda šta kaže Dejan… Gdje nam je Dejan? Otišao po vodu, kolabirao? – našalčio se voditelj.

-Najveću pažnju javnosti privukla je posjeta Dejana Dragojevića. Majka, otac i brat David, pretužno je bilo. Dejan nije htio da pusti Davidovu ruku, taj susret dugo nećemo zaboraviti. Da li je vama Dejan prenio sve šta se dešavalo? Dalila, dobro veče. Šta ti je rekao Dejan, kako je protekla posjeta? – pitao je voditelj.

-Pitala sam ga ko je bio, jer sam ja tad spavala. Rekao mi je da su bili a ja sam samo pitala da li je Goran pitao za mene. Nisam sigurna baš ali mislim da sam to pitala. Bilo mi je čudno da me Goran ne pozdravi a da ima komunikaciju sa mojim ocem. Nisam ga mnogo ispitivala o svemu. Neko mi je prenio da su se držali za ruke, da je bilo emotivno i da su plakali. Spavala sam i za doček, kada sam ustala on mi je prišao i tada smo porazgovarali – govorila je Dalila.

-Srbija je bila poplavljena suzama, nije ih puštao – dodao je Milošević.

-Normalno, to je susret poslije toliko vremena. Mislim da je prošlo dvije i po godine kako se nije vidio sa majkom, jer je viđao Davida i Gorana. Jedino što sam rekla da bi voljela da bude jasno da ja nisam kriva za sve što se desilo. Ljudi moraju da znaju da ga nisam ja držala zatočenog u podrumu pa ih on nije viđao, nego je to bila njegova volja. Ne mogu da prihvatim tu krivicu zaista. I sam Dejan tako kaže, da krivica nije moja ali sam sjvesna da tako ispada. Da je meni otac došao ja bih isto pala i slomila se potpuno – pričala je Dalila.

-Razumem da je bilo emotivno, samo ne želim da snosim taj dio krivice. Sam Bog me je poslao da spavam, jer bi bilo užasno to gledati, jer ne ide da priđem, a morala bih da gledam sa strane. Normalno je, uvijek mij dođemo na adresu svojih roditelja. Dejan najbolje zna kako će, on razmišlja svojom glavom. Kada se sve zbroji, logično je da neke stvari moraju da se shvate i razumiju. Kao i ono sinoć… Kada izađeš na binu sa tim entuzijazmom i čuješ onakve stvari ne može da ti bude svejedno. Gospođa me je rasplakala, ali to je bilo iz bijesa. Mislim da se na kraju i publika pogubila, nije znala da li je aplauz za nju ili za mene. Upalila sam se na onaj momenat kada je rekla da sam najveći odron i tada sam prokomentarisala da joj nije Pink televizije, niko ne bi za nju još dugo čuo. Ne treba niko da me demolariše, neka kaže svoje mišljenje to je u redu, ali vređanje je nešto drugo – govorila je Dragojevićka.

Detaljnije u nastavku.

https://youtu.be/w3AtLNmxGuI

novi.ba