(VIDEO)”Cazinsku zimu” obilježio i čin ljubavi: Zaručio djevojku u srcu samog grada

Region

Ljubav je u zraku

Zadnjih 12 dana mjeseca decembra Cazinu je sve bilo u znaku manifestacije “Cazinska zima”, koja je uspjela okupiti učesnike i publiku svih uzrasta, obogatiti kulturnu, sportsku i turističku ponudu grada i, svakako, uljepšati zimsko sivilo i kraj kalendarske godine.

Trg Alije Izetbegovića je više nego ikad bio ispunjen dobrim vibracijama, a rečenica “Vidimo se na kružnom” postala je naš standardni pozdrav. Danas s nekom sjetom zatvaramo istu i nadamo se da će se ovaj nesvakidašnji događaj u našem gradu ponoviti i 2022. godine.

Foto: Elma Ponjević

Iako je “Cazinska zima” na samom finišu, nekoliko idućih dana posvetit ćemo još nekim njenim detaljima jer jednostavno je bilo puno događaja, a premalo vremena da vam sve to ispričamo na najljepši mogući način.

Foto&Video Alfa. Naime, upravo uz njihovu pomoć sinoć je na kružnom toku, u samom srcu Cazina, u decembarskom ambijentu “Cazinske zime”, zabilježen jedan lijepi čin ljubavi. Jedan Adem odlučio je s kim želi provesti život te svoju djevojku Ines iznenaditi zarukama u trenutno najljepše uređenom dijelu grada.

Foto & Video Alfa

Preslatki video zaruka novopečenih zaručnika smo jednostavno morali podijeliti s vama, i to baš danas, kada u ponoć ispraćamo staru i dočekujemo novu godinu. Šta vam ljepše možemo poželjeti osim zdravlja, sreće i ljubavi? Neka vas neko voli kao što Adem voli Ines. Živjela ljubav!

video zaruka mozete pogledati ovdje

prenosi mojcazin.ba.  i Najbolja narodna muzika