KARLEUŠA O OVOME NIKADA NIJE PRIČALA: Baka ju je krila ispod kreveta, plašila se da će je ZALUTALI METAK pogoditi!

Showbizz

KARLEUŠA O OVOME NIKADA NIJE PRIČALA: Baka ju je krila ispod kreveta, plašila se da će je ZALUTALI METAK pogoditi!

Jelena Karleuša nastupiće ispred Skupštine za doček 2022. godine, a pred sam kraj 2021. prisetila se svog detinjstva i otkrila otkrila kakve emocije je vežu za sam doček, kao i koliko su se novogodišnji praznici promenili od vremena kada ga je slavila sa mamom Divnom, u odnosu na ove danas.

“Ono što pamtim najviše je Divnino kuvanje i miris iz kuhinje. Ona je kuvala najbolje na svetu. I to ne kažem samo zato što je ona moja mama, već zaista nikad pre, a ni posle nisam probala tako dobra jela kao što je ona spremala. Ona je bila veoma posvećena svom poslu, često je radila za Novu godinu, vodila program… Tako da sam ja najviše vremena provodila sa bakom, koja me je krila u ponoć ispod kreveta jer se plašila da će zalutali metak da me pogodi… Na čuvenoj Fontani su pucali neverovatno mnogo, devedesetih”, rekla je kroz smeh pevačica za “Espreso”.

Ona je otkrila detalje kako će izgledati njen novogodišnji nastup u najluđoj noći budući da Jelena jedva čeka poslednji dan 2021. godine, kada je očekuju dva velika nastupa – najpre jedan na otvorenom, tradicionalni nastup ispred Skupštine, a potom i u jednom prestoničkom klubu za koji govori da joj je omiljen, kao i da li će njene ćerke biti sa njom u vreme dočeka.

“Ovo će biti prvi put da Atina i Nika prisustvuju jednom spektaklu ispred Skupštine, a da li će posle toga otići u Kasinu videćemo, biće kasno za njih. One nisu svesne još uvek kolika je ovo čast za mamu, ali znam da će biti ponosne kada budu kasnije shvatile sve”, rekla je Jelena, pa otkrila detalje u vezi nastupa ispred Skupštine:

“Pojaviću se na jedan spektakularan način, u nečemu jako interesantnom, a to će izazvati veliku pažnju i euforiju. Uopšte neću biti u garderobi.Tek kada dođem do bine ću nešto nagrnuti jer će biti hladno. Srećna sam i počastvovana što je veliko interesovanje. Ovo mesto jako volim jer je ovo pravi beogradski klub. Ja sam Beogradjanka, a ovde se najbolje osećam. Poznata sam kao izdržljiva, mogu dugo da pevam i igram, tako da neće biti problema što nastupam na dva mesta za Novu godinu”. Kurir.rs/Espreso/M.M.