DOČEKALI NOVU GODINU U SVOM STILU, A POSETILA IH JE I ANA NIKOLIĆ! Dok su neki slavili, Maja i Car se svađali! Dalila poklekla, pa Dejanu dala još jednu šansu! Evo kako je izgledala najluđa noć na velelepnom imanju! (VIDEO)

Showbizz

DOČEKALI NOVU GODINU U SVOM STILU, A POSETILA IH JE I ANA NIKOLIĆ! Dok su neki slavili, Maja i Car se svađali! Dalila poklekla, pa Dejanu dala još jednu šansu! Evo kako je izgledala najluđa noć na velelepnom imanju! (VIDEO)

Ovakav doček se ne pamti!

Najluđa noć na velelepnom imanju Zadruge dočekana je uz DJ Nebu, ali i veliko iznenađenje koje se desilo kada se na kapiji pojavila Ana Nikolić. Veseli zadrugari su proslavili u svom stilu, ali su se dešavale i žestoke svađe da bi na kraju bivši ljubavni par završio ispod pokrivača.

Velika novogodišnja žurka odigrala se u diskoteci gde su zadrugarke pokazale svoje raskošne toalete, a ni zadrugari nisu zaostali.

Negde oko ponoći, zadrugari su se okupili ispred DJ Nebe, kako bi zajedno odbrojali do ponoći i čestitali jedni drugima Novu godinu. U tom momentu su zaboravljeni sukobi i svi su se izgrlili.

https://youtu.be/5YZg3kiXReE

U novogodišnjoj noć u Zadruzi pao je i prvi poljubac Aleksandre Nikolić i Marka Osmakčića.

https://youtu.be/rkgnUwXZeyk

Ljute rivalke Maja Marinković i Aleksandra Nikolić u Novu godinu ušle su u odličnim odnosima. Naime, njih dve su se opustile i plesale u diskoteci, kao da nikad sukoba nije ni bilo. Očigledno Maja nema problem da se druži sa bivšim devojkama svog dečka, Filipa Cara

https://youtu.be/0PKdUAgsbDw

Dalila Dragojević je poslednja krenula na žurku jer je spavala. Kada se spremila, Dalila je sela u dvorište i sama otvorila šampanjac, a u jednom momentu joj se pridružio i Dejan Dragojević sa kojim je Dalila ušla u raspravu.

Dalila je terala Dejana od sebe, pa mu je u jednom momentu i prosula piće koje je pio. Njoj je mnogo smetalo Dejanovo prisustvo pa su se njih dvoje sve vreme svađali.

Večito je moj otac podizao druge, a vidi kako se drugi ponašaju dok ja u krevetu… Košulja, cipele i žurkica.. U prolazu svratiš do mene, misliš da sam ja luda? – pričala je Dalila.
Budio sam te u 10, pola 12, donsio hranu, Dino, Matora, došli su da ti čestitaju Novu godinu, a ti napravi kako ti odgovara. Žao mi je, ali ono što je istina, istina je, dolazio sam po tebe. Šta sam trebao da spavam, a smeta ti kad spavam? – govorio je Dejan.
Pokazao si ti ko je najlepši i najzgodniji… Sebe gledaj, pusti mene! Ti vrlo dobro znaš šta radiš, polako – odbrusila je Dalila.
Nije te sramota više da budeš takva? Naćićeš ko ti odgovara i prija će ti svi drugi osim mene – pitao je Dejan.
Ti pokazuješ da sve što pričaš je laž. Nemoj da lupaš kad dobiješ pitanje, nego kako si sad mangup budi i kad dođe Milan – nastavila je Dragojevićka.
Celu noć sam te budio smrdljo, jedna bezobrazna – besneo je Dejan-
Tvoja je sreća što sam ja jaka za svoje stvari… Ti voliš samo sebe i to će se vremenom dokazati – dodala je Dalila

Kad sam pričao, ti si govorila da sam psihopata. Ti od svega pominješ ono kad si rekla da će mi se vratiti. Imaš non stop da vraćaš nekome nešto, a non stop sam taj neko ja. Ja ti kažem reci mi direktno. Ja kad jednom budem presekao to će biti to, ne traži to od mene. Jao, kakva si, ja jedva čekam da se sve ovo završi. Kad se sretnemo, da ti meni kažeš, a ja da se okrenem i smejem.Stajaću ovde sve dok imam osećaj u grudima, ne interesuje me da li ću biti psihopata. Kad budem izašao to će biti poslednji pogled za tebe – besneo je Dejan
Njih dvoje su se svađali da su u nekoliko navrata zamalo dolazili do fizičkog obračuna, ali se sve promenio kada su stigli na žurku, gde su izazovno plesali kao da se nisu ni svađali.

Dalila i Dejan su inače raskinuli pre par dana, kada je ona priznala da želi da bude sama, jer je veza guši. Od tada su imali nekoliko svađa, a najžešća je bila nakon ulaska njegove porodice. Ipak, rano jutros, došlo je do pomirenja bivšeg bračnog para

https://youtu.be/dRQM4E3NvmI

https://youtu.be/4nvX8-h_PoY

https://youtu.be/5ZCmdODZ96M

https://youtu.be/1eRAg1uoMic

https://youtu.be/VX5Ef4FqJnw

https://youtu.be/Rm7RqiAnjyo

https://youtu.be/Rm7RqiAnjyo

https://youtu.be/5mWi198OWBY

https://youtu.be/3M5GiVBJTaA

pink.rs