Karleuša se provozala u autobusu: JK i Vesić napravili pometnju u Beogradu, uz trubače prošetali Skadarlijom!

Showbizz

Karleuša se provozala u autobusu: JK i Vesić napravili pometnju u Beogradu, uz trubače prošetali Skadarlijom!

Pjevačica Jelena Karleuša i zamjenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, prošetali su centrom Beograda, a snimci njihovog druženja preplavili su društvene mreže. Naime, Karleuša i Vesić šetali su Skadarlijom, a u nekom trenutku njih su pratili trubači.

Karleuša i Vesić provozali su se u autobusu starom preko 60 godina, a Karleuša je na svom Instagram nalogu objavila snimke:

– Danas sam imala fantastičnog vodiča kroz grad, čovjeka koji je prava enciklopedija znanja, gospodina Vesića. Bilo mi je zadovoljstvo obilaziti historijske znamenitosti Beograda u sklopu svojevrsne razglednice našeg lijepog grada povodom koncerta ispred Skupštine Srbije, ja volim Beograd – napisala je JK.

– Danas sam u toku snimanja razglednice Beograda povodom mog koncerta ispred Skupštine Srbije, naletjela na, ni manje ni više, zamjenika gradonačelnika Beograda Vesića (natjerala sam čovjeka i da časti trubače ali mu očigledno nije teško palo i da mi bude svojevrsni vodič kroz grad) Šetali smo i Skadarlijom, vozili se autobusom starim preko 60 godina… – objasnila je Karleuša. kurir.rs