VALJEVO PLAČE ZA TROJE NASTRADALE DECE! Ivana (20) i Nemanja (20) su se voleli od srednje škole i U SMRT SU OTIŠLI ZAJEDNO!

Region

VALJEVO PLAČE ZA TROJE NASTRADALE DECE! Ivana (20) i Nemanja (20) su se voleli od srednje škole i U SMRT SU OTIŠLI ZAJEDNO!

Užasna vest o pogibiji troje mladih Valjevaca potresla je grad na Kolubari, koji je u trenutku stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila u Draginju, na putu Šabac-Valjevo, ostao bez perspektivnih studenata i uspešnih sportista

Nemanja A. (20), njegova devojka Ivana M. (20) i njihov drug O.P. (21), vraćali su se iz Novog Sada za Valjevo, kada je na području Draginja iz za sada nepoznatih okolnosti, „pežo 307“ koji je vozio N.A. izgubio kontrolu i prešao u suprotnu kolovoznu traku kojom se u tom trenutku kretalo teretno vozilo. U direktnom sudaru sa kamionom, svo troje mladih izgubilo je život na licu mesta, kao i pas kojeg je Ivana, na mestu suvozača, držala u krilu.

Vozač “pežoa” N.A. bio je student Tehničkog fakulteta u Novom Sadu. Rođeni Osečanac je u Valjevu prethodno završio srednju Tehničku školu i praktično nastavio da bude žitelj Valjeva nakon što je i upisao fakultet u Novom Sadu. Košarku je trenirao u valjevskom “Studentu”, a trenutno je nastupao za KK “Osečina”, klub iz svog rodnog mesta.

– Izuzetan mladić o kome svi koji su ga poznavali i u Osečini i u Valjevu imaju samo reči hvale. Sportista, zdrav, uvek nasmejan i prema svima izuzetno blagonaklon. Vožnju je položio kada je postao punoletan i često je bio za volanom, jer je putovao na relaciji Novi Sad-Valjevo, u kome ima stan, pa onda u roditeljski dom u Osečini, prenosi Blic.

Nikada ni jedan problem u vožnji ili prekršaj, šta više, bio je odličan, siguran i vešt vozač, tako da je teško i poverovati da je nastradao na delu puta koji mu je bio tako poznat i kojim je često išao – pričaju njegovi potreseni prijatelji iz Valjeva i Osečine.

Njegova devojka I.M, s kojom je bio u vezi od srednjoškolskih dana, takođe je bila studentkinja u Novom Sadu, a sudeći po njenom Fejsbuk profilu, studirala je Pravni fakultet u tom gradu i ujedno se bavila profesionalnom šminkom. Na profilu je i zajednička fotografija mladog para, uslikani s leđa na obali mora, na jednom od zajedničkih letovanja.

Valjevo je u ovoj saobraćajnoj nesreći ostalo i bez njihovog, godinu dana starijeg, prijatelja O. P. (21), takođe perspektivnog sportiste, jer je ove sezone bio jedan od najboljih igrača valjevskog Rukometnog kluba „Metalac“.

(Kurir.rs, Blic)