GOLOGUZI DEDA MRAZ U NOVOM SADU: Ukrali mu odelo sa ŽICE ZA SUŠENJE VEŠA!

Zanimljivosti

GOLOGUZI DEDA MRAZ U NOVOM SADU: Ukrali mu odelo sa ŽICE ZA SUŠENJE VEŠA!

Da se u Srbiji svakodnevno dešavaju brojne krađe, i da se krade baš sve što ima vrednost, smo uveliko navikli, ali da bi neko sa žice za sušenje veša ukrao odelo Deda Mraza ipak je iznenađenje za sve.

Međutim, upravo to se desilo jednom Novosađaninu, kojem je ovo odelo trebalo kako bi razveselio decu sa smetnjama u razvoju.

Javnost je o ovoj neobičnoj krađi obavestila Deda Mrazova supruga, na fejsbuk stranici “Novosađanke”.

– Mislila sam da se ovakve stvari dešavaju na filmu ili u vicevima, ali ne… Mom dragom mužu sa štrika je, danas, u popodnevnim satima, neko ukrao odelo Deda Mraza. Najozbiljnije! Da nije smešno, plakala bih od muke. Poslednjih nekoliko godine volontira i deli paketiće deci čiji roditelji nisu u mogućnosti da pruže slikanje i paketić. Sad imamo veliki problem i malo vremena, zato pišem ovde. Sutra imamo prvu akciju slikanja sa decom sa smetnjama u razvoju. Obećali smo, a sad nemamo odelo, jer je neko odlučio da ga je lakše ukrasti nego kupiti. Molim preporuke! Gde možemo sutra da kupimo malo bolje odelo, a da nije bas ono kinesko sa tri dlake umesto brade?! Šifra: “Hitno je! Deda je gologuz! – napisala je ona na fejsbuku.

Da još uvek ima dobrih ljudi dokazuje to da su mnogi sugrađani u komentarima izražavali iskreno čuđenje i davali savete ovim dobrim ljudima gde mogu da kupe novo odelo.

Srećom, na kraju je, Deda Mrazu, kako je vrlo brzo objavila njegova supruga, neko od sugrađana pozajmio odelo do kraja godine, pa je ovaj neobičan slučaj krađe ipak dobio srećan epilog.

pink.rs