Šarmantni muškarci su često veliki ženskaroši – 8 razloga da budete oprezni sa njima

Zanimljivosti

Šarmantni muškarci su često veliki ženskaroši – 8 razloga da budete oprezni sa njima

Malo koja žena će odoljeti šarmu koji pojedini muškarci imaju, a mnogi od tih muškaraca su svjesni svog šarma i znaju kako da ga koriste.

Iako su harizma i šarm pozitivne osobine, one ponekad mogu biti i negativne jer ih pojedini muškarci koriste kako bi privukli žene i dobili od njih ono što žele. Šarmantni muškarci su često veliki ženskaroši i zavodnici, pa biste trebali biti oprezni sa njima iz nekoliko razloga.

1. On je igrač pod maskom; Iako šarmantni muškarci mogu pokazati lijepe manire i biti ljubazni, pojedini muškarci na taj način žele zavesti ženu i odvesti je u krevet. Velike su šanse da on nije šarmantan samo sa vama već da svoj šarm koristi na mnogim ženama.

2. Koristi svoj šarm sa ciljem; Mnogim muškarcima je njihov šarm i laskavost glavno sredstvo da dođu do pripadnica ljepšeg pola. Budite oprezne jer se iza šarmantnih muškaraca mogu skrivati manipulatori koji će svoj šarm iskoristiti da dobiju ono što žele.

3. Često nisu iskreni; Previše šarmantni muškarci mogu spolja izgledati savršeno. Tačno znaju šta treba da kažu kako bi vas oborili sa nogu. Često ne misle ono što kažu već se samo koriste raznim trikovima kako bi privukli žene.

4. Iza šarma se često krije manipulativno ponašanje; Neki muškarci svojim šarmom žele pokazati da su nešto što nisu. Njihov džentlmenski stav vas može očarati zbog čega kasnije možete doći u situaciju da opravdavate njihovo toksično ponašanje.

Oni će koristiti svoj šarm kako bi vas kontrolisali i manipulisali sa vama. 5. Previše su dobri da bi bili istiniti; Ako vam vaš unutrašnji glas govori da su stvari sa njim previše dobre da bi bile istinite, poslušajte ga.

Muškarac koji se čini previše fin, previše uglađen i previše pažljiv, vjerovatno je daleko od toga. 6. Željeće da vas promijeni; Šarmantan muškarac će na početku govoriti sve ono što želite čuti, reći će da vas voli i prihvata takve kakvi jeste, ali vremenom može od vas zahtijevati da promijenite neke stvari kod sebe.

7. Duboko u sebi je jako nesiguran: Nisu svi šarmantni muškarci sigurni u sebe kako se čini na prvi pogled. Neki su jako nesigurni samo daju sve od sebe da to sakriju. Zbog njegove nesigurnosti nikada ga nećete moći upoznati i vidjeti kakav je zaista.

8. On želi vašu pažnju ne vas; Muškarac koji ima savršeno uvježban šarm ne pokušava sa vama zasnovati vezu već traži vašu pažnju, a kada mu vaša pažnja dosadi prelazi na drugu. Previše šarmantan muškarac će ignorisati vaše granice, vaša osjećanja i pokušaće zadržati vašu pažnju što duže, ali kada se pojavi neka druga koja mu je zanimljivija automatski će svoju pažnju prebaciti na nju.www.pult24.info