Karma sve vidi i sve vraća duplo – Karmičke posljedice veze sa oženjenim muškarcem

Zanimljivosti

Karma sve vidi i sve vraća duplo – Karmičke posljedice veze sa oženjenim muškarcem

Svaka veza sa već zauzetim muškarcem može imati velike posljedice o kojima mnoge žene ne razmišljaju na početku veze.

Često zaboravljaju da karma sve vidi i da sve duplo naplaćuje. Međutim, ako je ljubav prema muškarcu prevladala, karma se neće nužno promjeniti, ali sve zavisi o ulozi ljubavnice u razvoju porodice oženjenog muškarca i njihovim uzajamnim osjećanjima

Ponekad se dogodi da karmički predodređen čovjek nije slobodan. U pravilu se to događa jer je taj muškarac postao sudbonosan za drugu ženu. Takav epitet ne može se poistovjetiti sa „čovjekom sudbine“, jer se u prvom slučaju misli samo na to da je supružnik za damu katalizator neke vrste vanjske promjene.

Istovremeno, on nije karmički povezan sa svojom ženom, budući da je sudbina prvobitno imala za cilj da duhovno darovani muškarac promijeni upravo ženu koja se mora zadovoljiti ulogom ljubavnice. Karmička kazna se neće nužno desiti ako ljubavnica nema namjeru da uništi tuđu porodicu i ako se ne miješa aktivno u odnos muškarca sa njegovom suprugom.

Sudbina obično ispravlja greške na taj način što će muškarac mirno napustiti brak i otići svojoj ljubavnici ili ako žena primi životno iskustvo i nauči životnu lekicju u uloži ljubavnice. Karmička veza sa oženjenim muškarcem u ovoj će situaciji prije biti ljekovita, pa će prekid biti prirodan i bezbolan.

Ako ljubavnica vjeruje svom partneru i oboje su sigurni u svoja osjećanja, tada trebada se bore za svoju sreću. Ako bar i na trenutak posumnja u jačinu osjećanja, odnos bi se trebao prekinuti. Karmička veza sa oženjenim muškarcem za ženu može biti kazna za grijehove iz prošlosti gdje se loše ponašala prema svojim partnerima.

To joj može donijeti mnogo patnje, briga i emociomalnih smetnji, ali to je ono što mora dostojanstveno podnijeti ako zaista voli muškarca. Ponekad ta veza djeluje kao životna prepreka usmjerena na duhovni rast oba partnera. U pravilu, zadatak osobe u takvoj situaciji je steći hrabrost i okončati međusobnu patnju, biti iskren prema sebi i donijeti prave zaključke.

U takvoj situaciji, kazna karme će je zadesiti ako želi varati i ostati sa ovim partnerom bez promjene sebe. U takvim uslovima neće biti moguće pronaći sreću. Ponekad ljubavnica živi u iliziji da je oženjen muškarac njena sudbina i njen karmički partner te namjerno odvodi muškarca od njegove supruge čime na sebe dodatno privlači nove karmičke dugove.

Zadržavajući muškarca koji joj nije namijenjen prema planu sudbine, žena previđa svoje potencijalne sudbonosne partnere i karmičke saputnike. Kao rezultat toga ona može ostati sama kada se veza sa oženjenim muškarcem okonča, a upravo to je kazna koja ju je stigla zbog činjenice da se miješala u život i brak oženjenog muškarca.www.pult24.info