Šta ti vrijedi ljepota ako si nekulturna i prosta – Loše ženske navike kojima odbijaju muškarce

Zanimljivosti

Šta ti vrijedi ljepota ako si nekulturna i prosta – Loše ženske navike kojima odbijaju muškarce

Mnogi žene danas skrivaju svoje prvo “ja” i kriju se iza maske. Dok neke žene to rade kako bi se zaštitile i kako bi izbjegle da budu povrijeđene, druge to rade kako bi sakrile ko su zapravo i kako bi ljudi stvorili dobru sliku o njima.

Međutim, vremenom maske počinju padati i često se ljudima ne sviđa ono što vide. Često žene u želji da budu privlačnije muškarcima kriju neke svoje loše navike, a kada se te navike otkriju muškarci se okreću i odlaze. Pogledajmo koje su to loše ženske navike kojima žene muškarce tjeraju od sebe.

1. Nesigurnost; Umjerena doza nesigurnosti može čak biti i dobra, ali budete li stalno kukali kako ste ružne i debele, muškarcima će to dosaditi i otići će od vas. Nesigurnost je nešto protiv čega se možemo boriti radom na sebi i stalnim usavršavanjem.

Svako jutro kada ustanete pogledajte se u ogledalo i recite sebi da ste lijepe. Počnite vježbati i učinite svoju figuru onakvom kakva želite da bude. To će pojačati vaše samopouzdanje i sigurnost u sebe. 2. Stalno kukanje;

Ponekad nam nedostaje mnogo stvari da bismo bili srećni, ali umjesto da žalimo za onim što nemamo trebamo biti zahvalni na onome šta imamo. Imajte na umu da kada promjenite vaš stav prema životu možete promijeniti svoj život.

3. Loše ponašanje; Bez obzira koliko je žena lijepa, ako je nekulturna i prosta ona će muškarcima biti odbojna. Takođe, žena koja se loše ponaša prema drugima je muškarcima odbojna i ne postoji ljepota koja može nadomjestiti takvo ponašanje.

4. Sebičnost; Muškarci ne vole sebične žene koje misle samo na sebe i svoj život. Vaši problemi jesu važni, vaše potrebe su takođe važne, ali morate voditi računa i o drugima i njihovim željama i potrebama. 5. Pretjerana želja za kontrolom; Ni jedan muškarac ne želi pored sebe ženu koja uvijek želi sve kontrolisati.

Zapamtite da ne mogu svi uvijek raditi samo ono što vi želite. 6. Nemogućnost uzvraćanja lubavi; Ako želite da vas neko iskreno voli morate biti u stanju pružiti mu ljubav. Ako želite samo da primate ljubav i pažnju, a niste spremni ništa dati onda su male šanse da ćete zadržati muškarca pored sebe.

7. Zanemarivanje sebe; Ni jedna žena ne bi smjela da zanemari sebe. Morate voditi računa o sebi, svom izgledu i svom mentalnom stanju. Samo tako ćete biti žena kojoj muškarci ne mogu odoljeti. Zapamtite da je važno da uvijek budete iskreni i nemojte se sramiti pokazati svoje mane jer su one jednako važne kao i vaše vrline.www.pult24.info