Ljubavna astro analiza za Januar – Šta mogu u ljubavi da očekuju Rak, Lav i Djevica

Zanimljivosti

Ljubavna astro analiza za Januar – Šta mogu u ljubavi da očekuju Rak, Lav i Djevica

Detaljna ljubavna astro prognoza za Januar za osobe rođene u znaku Raka, Lava i Djevice.

Rak: Za osobe rođene u znaku Raka januar bi mogao biti mjesec pun ljubavi. Ponudite svom partneru ljubav i prijateljstvo kada god je to moguće i od njega ćete dobiti jednaku količinu ljubavi nazad. Samo tako ćete unijeti ljepotu u svoju vezu ili brak.

Pokušajte da ne budete previše kritični prema partneru, posebno izbjegavajte da se koristite manipulacijama ako želite da vaša veza opstane i traje. Unesite u svoj brak sklad i harmoniju u kojem ćete oboje moći uživati, a izbjegavajte da kritikujete svog partnera za svaki sitnicu.

Slobodni pripadnici ovog znaka će uživati u društvu dragih prijatelja. Postoji mogućnost da u ovom mjesecu upoznate nekoga zanimljivog, ali sve će zavistiti od vas i toga koliko ste otvoreni za nova poznanstva. Lak: Osobe rođene u znaku Lava bi se mogle suočiti sa nekim manjim svađama sa partnerom.

Normalno je da se ne slažete uvijek sa svojim partnerom, ali nemojte dozvoliti da vaše razlike stanu između vas. Vremenom ćete uspjeti bolje da razumijete svog partnera, ali ćete vremenom i vi bolje razumjeti njega.

Neki pripadnici ovog znaka bi se mogli upustiti u tajnu vezu ili ljubavnu aferu. Pokažite svom partneru koliko vam je stalo do njega i da jedna mala svađa ne može da poremeti lijep odnos pun ljubavi koji imate. Slobodni pripadnici bi trebali da porade na svom samopouzdanju i budu sigurniji u sebe.

Ako vam se neka osoba sviđa nemojte se plašiti da napravite prvi korak. Ponekad se isplati rizikovati. Djevica: Osobe rođene u znaku Djevice bi se u januaru trebale posvetiti svojoj vezi i svom partneru. Nemaju svi priliku da uživaju u ljubavi koju dobijaju od partnera u onoj mjeri u kojoj je vi dobijate, zato se potrudite da svom partneru poklonite ljubav i pažnju koju zaslužuju.

Osobe rođene u znaku Djevice bi se trebala više posvetiti provođenju vremena sa svojom porodicom i dragim prijateljima umjesto što ostaju kod kuće i zatvaraju se u sebe. Tako nećete naći ljubav. Morate se aktivirati i izaći iz svoje zone udobnosti. Družite se sa svojim prijateljima i možda preko njih upoznate neku zanimljivu osobu koja će vam ukrasti srce.

www.pult24.info