UDAJTE SE ZA ČOVEKA KOJI ŽELI BITI DOBAR MUŽ SVOJOJ ŽENI. NE ZA ONOG KOJI ŽELI IMATI ŽENU: 3 SAVETA ZA USPEŠAN BRAK!

Zanimljivosti

UDAJTE SE ZA ČOVEKA KOJI ŽELI BITI DOBAR MUŽ SVOJOJ ŽENI. NE ZA ONOG KOJI ŽELI IMATI ŽENU: 3 SAVETA ZA USPEŠAN BRAK!

Postoje muškarci koji se žele oženiti jer žele sjajnu zajednicu sa svojom izabranicom i muškarci koji se žele oženiti jer društvo kaže da tako treba, a pritom im je potrebna ženska ruka.

Postoje muškarci koji se žene iz vlastitih potreba i oni koji se žene uvažavajući i tuđe potrebe. Velika je razlika između ta dva tipa muškarca, ali ih nije često lako prepoznati. Prvi tip muškarca će se oženiti jer društvo nalaže tako i jer drugi kažu da treba.

Takav tip muškarca će se oženiti jer su mu se svi prijatelji oženili. Ili jer konačno neće morati on peglati i pospremati stan. Takav tip muškarca će se oženiti za kućnu pomoćnicu, a ne za ženu sa kojom gradi ljubav, život i divne uspomene.

Takav tip muškarca će se oženiti kako bi imao žensku ruku kod kuće koja se brine o svemu i rađa djecu dok on izgrađuje drugačiji život sa strane, vrlo vjerovatno i sa trećom osobom. Takav muškarac će ženi reći “Peglaj mi košulje, operi sudove, počisti kuću, spremi ručak – to je ženski posao.”

Takav muškarac će ženu posmatrati kao pola osobe, koja nema osjećanja i svoje potrebe. Nažalost, mnoge žene pristanu na takvu ulogu. Takve žene često kažu da žele biti takve, i da vle ugađati svom mužu, ali u dubini duše znaju koliko se osjećaju jadno svaki put kada tako razgovara sa njom.

Za razliku od njih postoje muškarci koji će se oženiti jer žele izgraditi sjajnu zajednicu sa svojom suprugom. Takav muškarac će ženu posmatrati ravnom sebi. Biće u potpunosti posvećen braku i odgoju svoje djece. Neće mu biti potreban tajm-of od svega toga.

Takav muškarac neće reći “Ispeglaj mi košulju”, on će reći “previše si za danas uradila, ja ću ostalo”: Takav muškarac će uraditi sve što drugi smatraju ženskim poslom i nikada se neće osjećati sramotno zbog toga. Takav muškarac spoznaje vrijednost ženei uvažava je. Za takvog se udajte!pult24.info