(VIDEO) UŽAS! SNIMAK IZ AUTOBUSA IZAZVAO BURNE REAKCIJE!: Muškarca bez svijesti vrata autobusa udaraju u glavu, a NIKO DA POMOGNE!

Zanimljivosti

(VIDEO) UŽAS! SNIMAK IZ AUTOBUSA IZAZVAO BURNE REAKCIJE!: Muškarca bez svijesti vrata autobusa udaraju u glavu, a NIKO DA POMOGNE!

Snimak muškarca, kojeg dok malaksalo sedi u gradskom prevozu, vrata autobusa udaraju u glavu, izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama!

Naime, na instagram stanici “uživo iz prevoza”, vidi se stariji muškarac kome je glava klonula, te ga vrata autobusa, kada se otvore, udaraju pravo u glavu. Prilikom jednog takvog udarca čuje se i ženski glas koji se grohotom smeje, a u pitanju je verovatno osoba koja je i napravila ovaj video snimak.

Upravo njena reakcija izazvala je brojne komnetare.

– Strašno! Ko god da je nije za snimanje. Čovek je mogao biti povređen! Ali, mi smo takav narod, daj samo da se snima i ismeva, makar bilo i tuđa muka! Ovo je strašno! – napisala je jedna sugrađanka, dok je druga objasnila da je u pitanju prosjak, a da su prosjaci deo mafije u Beogradu.

– Drugo, pijanom pokušati da pomogneš je glupost. Dešavalo se da udare tog nekog ko želi da im pomogne – dodala je.

Jedan od sugrađana je objasnio da sve i da je muškarac bio pijan i drogiran je naša dužnost da svima pomognemo. Mnogi, nažalost, nisu bili takvog mišljenja. haber.ba