Saznaj koji je simbol tvoje duše na osnovu mjeseca rođenja i šta on govori o tvojoj sudbini

Zanimljivosti

Saznaj koji je simbol tvoje duše na osnovu mjeseca rođenja i šta on govori o tvojoj sudbini

Retko razmišljamo o mesecu u komo smo rođeni, a on utiče na naš karakter i sudbinu podjednako, a možda i više od horoskopskih znakova. On može mnogo toga ispričati o vašem temperamentu, borbenosti, hrabrosti. Svaki mesec je predstavljen određenim simbolom duše. Potražite mesec u kome ste vi rođeni i pogledajte koji simbol predstavlja vas i vašu dušu.

Zmaj (januar) – Osobe rođene u januaru su ambiciozne, što znači da se neće zaustaviti dok ne ostvare svoje ciljeve. U vama gori vatra, ali to ne mora biti loša stvar. Nekad vam je pogon, a nekad bes. Na vama je da naučite da je kontrolišete.

Feniks (februar) – Baš kao i ptica feniks koja se nakon smrti ponovo rađa iz pepela, osobe rođene u februaru će opstati bez obzira na okolnosti. Imati feniksa za simbol duše znači da ste pravi borac!

Jin-Jang (mart) – Jin-Jang predstavlja balans i razumevanje da su svetlo i tama dva različita načina da unesete harmoniju u svoj život. Vi znate kako da iskoristite suprotne sile kako bi uspostavili unutrašnji mir.

Lav (april) – Ljudi rođeni u aprilu su neustrašivi. Vi imate lava za simbol duše i prvi ćete istupiti iz gomile.

Vuk (maj) – Ako ste rođeni u maju, vi ste veoma rezervisani u društvu. Kao vuk koji vodi čopor, suptilno ćete preuzeti vođstvo.

Riba (jun) – Ribe su fleksibilne, slobodne i sposobne da odu gde god požele. Takve su i osobe rođene u junu – slobno plivaju kroz životne izazove.

Vatra (jul) – Osobe rođene u julu imaju ličnost koja gori jasno, poput vatre. Možete biti veoma agresivni, ali to je vaš način da ostanete motivisani.

8 Konj (avgust) – Kao konja koji trči divlje i slobodno po livadi, vas ne plaše izazovi koji vam stoje na putu. Ne volite da izbegavate rad i niko vas ne može kontrolisati osim vas samih.

Cvet (septembar) – Septembar budi nežnost u svima: oni rođeni u septembru su jednostavni poput mirisa cveta. Nežni su, ali lepi sa svojom gracioznošću i toplinom.

Zvezda (oktobar) – Osobe rođene u oktobru su vodič i svetlo drugima, kao što zvezde vode putnike kroz tminu noći.

Drvo (novembar) – Kao i cveće septembra, i novembar budi brigu i nežnost u ljudima. Ako ste rođeni u novembru, vi verujete u strpljenje, čekate voće da sazri i ne plašite se da dajete ne očekujući ništa zauzvrat.

Voda (decembar) – Kao što voda teče, i vi ste fleksibilni i spremni da se prilagodite svakoj situaciji. Zavisno od situacije, možete biti mirni ili burni, ali opet nežnog dodira, piše “Fokuzz.com“. haber.ba