ULAZI U ZADRUGU ZA NOVU GODINU – HAOS U NAJAVI: Ona neće znati šta je snašlo, NIKAD NIJE BIO OVAKO BIJESAN

Showbizz

Prethodnih dana imali smo priliku da vidimo Maju Marinković i Filipa Cara u epizodi od ljubavi do mržnje.

Maja i Car bacali su jedno drugom stvari, polivali se, nasrtali jedno na drugo, a obezbjeđenje je jedva uspjevalo da ih obuzda. Sada se za “Republiku” oglasio njen otac Taki Marinković, koji nije krio da nije oduševljen kćerkinim ponašanjem, te da je prekršila njihov dogovor koji su imali prije nego što je ušla u rijaliti.

Naime, kako Taki ističe, Maja i on su imali dogovor da više ne pravi od sebe osobu kakva nije, nego da pokaže svoj damski stav i ponašanje, što joj odmah treći dan po ulasku nije pošlo za rukom.

– Šta da vam kažem više? Evo, ja ću sad da dam izjavu, ali vi mene možete opet da zovete za dva sata, jer će se sve promijeniti. Oni se biju, posle pet minuta ja gledam klip oni se ljube, pa šta je to, da li je to strast, zaljubljenost, evo ne znam, bolest, vi mi recite. Neću da bude da ja sad branim svoju kćerku, ona jeste moja, ali da vam kažem, mi smo imali dogovor, na koji je ona očigledno zaboravila, ja sam nju kritikovao zbog svega što je radila, ali šta ja mogu, ja ne mogu sad nju da stavim u kaznu. Uskoro ćemo se vidjeti, pa ću joj reći sve šta joj zamjeram, mora da se dozove pameti. Vidim sad svi skaču na nju, mene svi zovu za izjave, a ja ne znam šta da kažem ljudima. Mene pitaju za taj njihov odnos, mislim, ko da drugi to ne rade iza svojih vrata, ali to što su radili ispred Dalile, to stvarno ne opravdavam, to je strašno! – rekao je Taki za Republika.rs i dodaje:

– Ja nisam neko ko sad prati svaki trenutak, ono što uhvatim, to uhvatim, ali naravno da pratim portale, jedva čekam da je vidim da bih mogao da joj lično kažem sve. Ne znam više šta da vam kažem, ja sam u haosu, ne mogu da vjerujem šta se dešava, ne znam zašto je prekršila naš dogovor – poručio je Taki za gorepomenuti izvor.

Pretpostavlja se da Taki namjerava da uđe u “Zadrugu” za Novu godinu kao gost, budući da učesnici svake godine uoči ovog praznika imaju posjetu od svojih najbližih.novi.ba