Ne žele gala proslavu: Evo gdje će Ceca i Bogdan proslaviti godišnjicu ljubavi!

Showbizz

Ne žele gala proslavu: Evo gdje će Ceca i Bogdan proslaviti godišnjicu ljubavi!

Folk zvijezda Ceca Ražnatović i njen dečko Bogdan Srejović danas proslavljaju godinu dana ljubavi. Iako su mnogi očekivali gala proslavu, njih dvoje će u intimnoj atmosferi proslaviti ovaj dan i to na bazenu u njenoj vili.

Pjevačica i menadžer nisu nisu željeli pompezno slavlje, već je Ceca organizovala romantičnu večeru samo za njih dvoje, piše Informer.

– Iako su mnogi mislili da će Ceca i Bogdan napraviti žurku, njih dvoje su željeli da intimnom večerom obilježe godinu dana ljubavi. Odlučili su da to bude pored bazena u Cecinoj vili na Dedinju. Odustali su od večere u restoranu kako bi izbjegli znatiželjne poglede. Htjeli su da uživaju jedno u drugom – priča izvor za gore navedeni list i dodaje:

– Ceca je od svoje kuharice naručila posna jela, jer ona i Bogdan poste cijeli Božićni post. Naravno da je spremila i poklon, ali nije htjela da mi otkrije o čemu je riječ.

Ceca ne krije da je poslije mnogo godina konačno srećna u ljubavi.

Zaljubljena sam! Pa, smije i Ceca da bude zaljubljena! Ali, ne volim da eksponiram privatni život. I drugim ljudima se dešava ljubav, zašto ne bi i meni. I ja sam od krvi mesa – rekla je pjevačica i dodala da svakog dana slavi ljubav sa Bogdanom:

– Nama je svaki dan kao godišnjica. Lijepo mi je u vezi, srećna sam i zadovoljna. I on takođe. To je najbitnije.

Povodom godišnjice, Ceca je već istakla da ne planira ništa pompezno.

– 18. decembra nam je godišnjica… Nama je svaki dan kao godišnjica. Meni je u mojoj vezi jako lijepo, srećna sam i zadovoljna. On takođe, a to je u stvari najbitnije. Nama taj dan ništa posebno neće značiti više, nego svi ovi ostali koji su za nama – rekla je Ceca za Telegraf Jetset.

Telegraf.rs