Fotka sa nasipa pored Uba u blizini seoskog groblja SKAMENILA LJUDE OD STRAHA: “Zašto ste mi ovo pokazali, sad neću SPAVATI NOĆIMA”

Zanimljivosti

Fotka sa nasipa pored Uba u blizini seoskog groblja SKAMENILA LJUDE OD STRAHA: “Zašto ste mi ovo pokazali, sad neću SPAVATI NOĆIMA”

U mestu Rodljevo, nedaleko od Uba u Kolubarskom okrugu desila se jedna situacija od koje podilazi jeza. Na fotografiji napravljenoj u toku noći u daljini se čini da osoba u beloj odori stoji pored dalekovoda.

Na nasipu u Rodljevu bagerista, kako se može zaključiti po komentarima, koji je radio noćnu smenu, napravio je fotografiju na kojoj se mogu videti obrisi čoveka u belom koji stoji pored električnog stuba. Ono što dodatno pojačava mističnost, ali i strah kada se pogleda fotografija jeste činjenica da je u blizini seosko groblje. Da li je u pitanju montaža, nije poznato, ali od fotografije podilazi sablasbnost.

Fotografija je izazvala brojne komentare, a neki od lokalnih meštana kažu da se godinama susreću sa raznoraznim neobjašnjivim situacijama.

Meštani godinama primećuju paranormalna dešavanja. Ovo je slikao radnik tokom treće smene”, glasio je jedan od komentara.

“Pa baš mi je super došla ova slika pred spavanje”, “Jadni ljudi koji su večeras treća smena sami na bageru”, pisalo je u komentarima ispod objave na Reditu.

Iako je verovatno u pitanju nečija šala, ili neobjašnjiv momenat svetlosnih pojava u mraku koji je tokom fotografisanja “stvorio” sliku obrisa čoveka, tačnije “duha”, ipak niko ne može da se otrgne utisku sablasnosti kada se spoje noć, nasip i blizina groblja.žena