BEZ STIDA I SRAMA! Volim se*s pred kamerama, imala sam ga u svakoj sezoni!

Showbizz

BEZ STIDA I SRAMA! Volim se*s pred kamerama, imala sam ga u svakoj sezoni!

Kontroverzna učesnica “Zadruge” Maja Marinković kaže da uživa u se*su pred kamerama. Starleta tvrdi da joj ne smeta što je milioni ljudi gledaju kako vodi ljubav. Starleta smatra da joj je sada, pošto je mlada, pravo vreme da se opusti i uživa u svim čarima ljubavi i se*sa,

Prijateljstva u rijalitiju?

– Može, ali to je baš retkost. Ja imam malo ali odabrano društvo iz rijalitija. Na prvom mestu tu mi je Stanija, koja me je savetovala kako da se ponašam u petoj sezoni. Pored nje se družim i sa Aleksandrom Subotić, koju poznajem još od srednje škole.

Se*s pred kamerama?

– Ne mogu da kažem da sam protiv toga jer sam u svakoj sezoni “Zadruge” imala se*s pred kamerama. Šta ću kada volim se*s i volim partnera sa kojim sam u vezi. Mlada sam, pa mi se može, a i kada ću ako ne sada?

Da li oprostiti prevaru?

– Ne, jer ako te jednom muškarac prevari, radiće to i kasnije. Isto je i sa ženama. Ja prevaru nikada ne bih oprostila.

Opstaje li veza na daljinu?

– Jako teško u mom slučaju, jer sam nepoverljiva osoba i volim da uvek znam gde mi je partner i šta radi. Ljubav na daljinu ne može da opstane i to uvek na kraju pukne.

Se*s sa drugaričinim bivšim?

– Prava drugarica to nikada ne bi uradila! Jednostavno, ako si mi prijatelj nećeš biti sa mojim bivšim dečkom i to je to. Meni je prijateljstvo važnije od bilo čega. atraktiva.net