ŠOK VIDEO ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE! KLINAC BROJI NOVČANICE OD 100 EVRA!: Je*i ga, brate, ovo ono, radili se POSLOVI MUTNI!

Zanimljivosti

ŠOK VIDEO ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE! KLINAC BROJI NOVČANICE OD 100 EVRA!: Je*i ga, brate, ovo ono, radili se POSLOVI MUTNI!

Dečak, koji je sudeći po glasu, još u nižim razredima osnovne škole, postavio je na Tik Toku snimak koji je do suza doveo brojne korisnike društvenih mreža. U ovom snimku klinac, kome se ne vidi lice, pokazuje novčanice od po 100 evra i objašnjava kako ih je “zaradio”.

– Je*i ga radili se poslovi mutni. Ovo ono i te stvari, znači… Je*i ga brate, poslovi mutni, ovo ono. Nema tu, ima se para, ima se, može se – objašnjava dečak dok mu kroz ruke lagano klize novčanice od po 100 evra i jedna od po 50.

Ovaj video objavljen je na Instagram stranici Internet specijalci, a komentari sugrađana bili su brojni:

– Koliko si potrošio boje i papira da bi to isprintao? – pitao je jedan, dok je drugi smatrao da je dečak ovoliko novca zaradio švercujući pelene.

– Jedino sta je mutno u njegovom zivotu je voda posle pranja nogu – komentarisao je, takođe, jedan od sugrađana, dok su neki bili i zabrinuti da je dečko “posudio” pare od ćaleta nakon što je ovaj podigao kredit. Kurir.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ја сам (@internet_specijalci)