MC Dado: Ja sam bio njeno kuče mjesec dana, a Dejan 5 godina! Uništiću je dokazima njenih švalera!

Showbizz

MC Dado: Ja sam bio njeno kuče mjesec dana, a Dejan 5 godina! Uništiću je dokazima njenih švalera!
Bivši dečko Dalile Dragojević Dado Solomon, kog je 2017. godine prevarila sa Mladenom Vuletićem u “Parovima”, spreman je da uđe u “Zadrugu 5” i da se suoči sa bivšom. Muzičar, koji je poznatiji po nadimku MC Dado, otkrio je za Kurir kako se osjećao kada ga je starleta izdala, a dodaje i da je spreman na njene napade i da može da je uništi.

– Nisu me zvali u “Zadrugu” još uvijek, niti smo pričali o tome, ali kad bi me pozvali i kada bih dobio dobru ponudu, rado bih ušao da se suočim sa Dalilom, ali i svima iz “Parova”. Tu je i Miljana Kulić, ali ovoga puta bih se sa njom slagao jer je protiv Dalile, udružio bih se s njom – počeo je Dado i prokomentarisao njenu izdaju supruga Dejana Dragojevića, kog je prevarila sa Filipom Carem.

– Jadan Dejan. Ja nisam ni blizu prošao kao on. Kad je mene prevarila sa Mladenom, bili smo tek mjesec dana u vezi, i to u rijalitiju, a i s njim je tada samo legla u krevet i poljubila se. Ono što je uradila Dejanu, nemam riječi… Djevojka je teški debil, dno dna. Mala je riječ za nju da je k..va, d..lja, klošarka. Sve je to blago! – otkriva on.

MC Dado kaže da bi volio da se suoči sa Dalilom i da zna šta bi je pitao.

– Volio bih da se pogledamo u oči poslije šest godina i prvo bih je pitao da li me se sjeća, pošto tvrdi da je u rijalitijima imala samo tri momka. I smijao bih se. Pitao bih je: “Da li te je sramota?” Inače, ja sam njoj čestitao pobjedu u “Parovima”, poslije toga se više nikada nismo čuli. I ona i Dejan su me blokirali. Ako joj nisam bio dečko, što me je blokirala? Ja sam bio njeno kuče, ali mjesec dana, a Dejan je to bio pet godina – rekao je Dado, koji je spreman da iznese najgore stvari koje ima o Dalili.

– Imam brojne dokaze o njoj, ne mogu da pričam, čuvam ih ako uđem u “Zadrugu”. Uništiću je. Kad sam izašao iz “Parova”, mi smo još bili u vezi, ali sam ubrzo saznao dosta stvari o njoj da mi je laknulo što me je prevarila, jer sam htio da je šutnem. Javljali su mi se momci, švaleri, koji su bili s njom na noć. Pričali su mi svašta… Kako ju je ponižavao neki iz Tuzle, pa ju je momak iz Sarajeva izradio… Ma grozne stvari. Ako me bude napadala, a hoće, spreman sam! – kaže Dado.

Na pitanje šta bi uradio ukoliko bi Dalila flertovala s njim i pokušala da ga smuva, muzičar priznaje da ne bi ostao imun.

– Ne bih mogao da budem s njom u emotivnom smislu, ne mogu da se zaljubim u nju. A ovako, za avanturu, što da ne. Djevojka nije loša u tome što radi. Pričam iz iskustva (smijeh). U tome je definitivno dobra. Ali je ne bih doveo kući, ne bih se blamirao. Odrekla bi me se porodica, prijatelji, svi. A ovako, malo z..ebancije, što da ne.

Iako misli da je Dalila dobra glumica, Dado vjeruje da je njegova bivša omađijana.

– Pogledajte sada njeno ponašanje. Ide oko jadnog Dejana i maltretira ga, ne da mu da bude s drugom djevojkom. Mislim da je na nju bačena crna magija ili ima džinove u sebi. Ono nije normalno, onako da se žena ponaša. Nema dva odsto mozga – završava Dado.

Kurir ekspluziva.ba