PEVAČICA OKUPILA SUPRUGA I PRELJUBNIKA U SARAJEVU: Žena od sultana spojila muža i LJUBAVNIKA! Svi gledali u njih! (FOTO)

Showbizz

Tijana Milentijević prošle godine doživela je veliki uspeh u karijeri, nakon što je snimila petominutni spot za pesmu “Žena od sultana”. Sada je, tokom boravka u Sarajevu, iskoristila priliku da spoji sultana, kojeg u mini-filmu tumači Šaran, i ljubavnika Kenana Tahirovića.

Popularna pevačica trenutno boravi u Bosni i Hercegovini, gde ima poslovne obaveze i snimanje nekoliko emisija. U pauzi između poslova Tijana slobodno vreme koristi kako bi se odmorila, ali i uživala u čarima Sarajeva i obilasku znamenitosti ovog grada. Naravno, dok je tamo, ona je iskoristila priliku i da se vidi s brojnim prijateljima, između ostalog i sa glavnim glumcem iz njenog spota za pesmu “Žena od sultana” Kenanom Tahirovićem. Da sve bude zanimljivije, njima se u šetnji Baščaršijom pridružio i sultan Šaran, glumac iz videa, ali i tvorac samog spota!

Ova popularna trojka šetala se prestonicom BiH, evocirajući uspomene sa snimanja petominutnog filma koji je postao hit u regionu, i sve vreme su bili nasmejani! Znatiželjni prolaznici gledali su ih sa radoznalošću i slikali ih dok su hodali, a oni hrabriji su im i dobacivali šale i pitali ih da li je u planu snimanje još jednog spota.

Tada ih je uslikao i naš paparaco, koji se našao na ulici, a otkrio nam je i da je Tijana odgovorila Sarajlijama da je sve moguće, pa tako i nastavak pesme i videa

Podsetimo, uspehu ovog hita znatno je doprineo spot o kome je prošlog leta pričao ceo Balkan. Ovim videom dominiraju scene kriminala, ali i strasti između Tijane u ulozi sultanije i manekena Kenana kao njenog ljubavnika. To je posebno razbesnelo tvorca pesme Šarana, koji su našao u ulozi sultana, a koji je sultanijin bračni prestup oprostio, te nije povredio Tijaninog ljubavnika.Kurir.rs/ J. S.