Cure detalji užasa kod Berlina: U kući našli tijela roditelja i tri kćeri, bili su mrtvi više dana

Svijet

Obitelj je navodno bila u karanteni zbog korone. Što se dogodilo još se ne zna. Je li otac ubio ženu i djecu, a onda sebe, policija zasad nije potvrdila

Policija je u subotu u kući u Senzigu oko 20 kilometara od Berlina pronašla mrtve roditelje i tri djevojčice. Roditelji su bili stari 40 godina, a radili su kao nastavnici. Djevojčice su imale četiri, osam i deset godina.

Susjedima je zadnjih dana bilo čudno što je oko kuće tako mirno pa su pozvali policiju.

Što se točno dogodilo još ne zna se. Je li otac ubio ženu i djecu, a onda sebe, policija zasad nije potvrdila, piše Bild.

Članovi obitelji su imali ubodne rane po tijelu i rane iz vatrenog oružja.

Preživio je jedino mali pas koji je očito bio kućni ljubimac.

Je li ostavljeno oproštajno pismo također nije zasad jasno. Članovi obitelji su očito mrtvi već nekoliko dana. Jedan od susjeda se sjetio kako je prije nekog vremena čuo pucanj.

Obitelj je navodno bila u karanteni zbog korone, a u mjestu su živjeli zadnje dvije godine.

Ranije je objavljeno kako su na tijelima bile rane od vatrenog oružja i uboda, a policiju je netko nazvao u subotu oko podne i rekao da su u kući mrtva tijela.

U blizini kuće zapalili svijeće
Ispred kuće u subotu je bilo puno policijskih automobila, a okupile su se i brojne novinske ekipe. Policija je popodne zatvorila još veće područje oko kuće. Susjedi nisu izlazili iz svojih domova. Policija je tijekom dana ispitivala susjede.

Muškarac i žena su u blizini kuće upalili svijeću. Na pitanje novinara Bilda da li su poznavali mrtve, muškarac je odgovorio: “Ovo je selo, svi se poznaju”.24sata