ISKUSNA LJUBAVNICA PRIZNALA KAKO ZNA DA MUŠKARAC “IMA NEŠTO SA STRANE”: Ne biste verovali U ŠTA GLEDA…

Zanimljivosti

ISKUSNA LJUBAVNICA PRIZNALA KAKO ZNA DA MUŠKARAC “IMA NEŠTO SA STRANE”: Ne biste verovali U ŠTA GLEDA…

Žena koja samu sebe naziva ‘uništačicom brakova’ jer izlazi s oženjenim muškarcima je objasnila kako uočiti da vas partner vara. Navela je tzv. ‘crvene zastave’ koje odaju preljubnika

Amy Kupps (32) iz SAD-a uživa biti ljubavnica, ali kaže da je i sama bila prevarena. Objasnila je na koje crvene zastavice žene trebaju paziti kako bi uhvatile partnera u neverstvu. Bivša učiteljica kaže da su ovo sigurni znakovi da niste ‘jedina’.

Prema istraživanju AYRE Event Solutions-a, očit je porast prevara tokom praznične sezone, a veliki postotak ‘prevaranata’ je izjavilo da su varali partnere s kolegama s posla.

Amy, koja na svojoj Instagram stranici @amy.kupps93 ima 84 hiljade pratilaca, sebe vidi kao profesionalku kada su u pitanju vanbračne veze. Čak se i rastala od svog bivšeg supruga nakon što ju je prevario, a danas ne mari što se i sama često nalazi u ulozi ljubavnice.

– Niko nikad ne želi misliti da ih dečko ili muž vara, ali može postojati mnogo suptilnih znakova koje inače nikada ne biste primetili – objasnila je.

– Takođe, ženska intuicija je najmoćnije oružje u vašem arsenalu, ako sumnjate da se nešto događa, sledite svoj instinkt – savetuje i dodaje da ‘postoji velika šansa da ste u pravu i da on ima nekog sa strane’.

Navela je crvene zastavice (znakove) na koje treba pripaziti:

Odjednom je jako dobar:

Ako vaš partner postane ljubazniji ili velikodušniji nego inače, pripazite se.

– Neka očita ponašanja poput dragosti ‘iz vedra neba’, pogotovo ako inače nije pažljiv tip – kaže Amy.

– Kupnja nasumičnih poklona,, što inače na radi, je isto znak upozorenja. Na primer donosi vam sveće ili kupuje nakit – kaže Amy.

– Za mene je to velika crvena zastava – upozorava.

Skupi božićni pokloni ispod drvca takođe bi mogli biti znak krivice.

Postao je zaboravan:

Ako vaš partner stalno zaboravlja napraviti nešto što je rekao da će napraviti ili vas ne sluša i ne doživljava – onda je to vrlo loš znak, kaže Amy.

– Mislim da mnogi ljudi zanemaruju kad njihovi partneri iznenada postanu zaboravni. To obično znači da im je um negde drugo i da vi nemate njihovu pažnju – objašnjava.

Pojačao je higijenu:

Svi mi s vremena na vreme malo menjamo svoj režim lepote, ali često tuširanje i nošenje parfema može je česti znak da partner ima nekog sa strane.

– Tušira li se više nego inače? Stavlja Aftershave? Odjednom je zainteresovan za izgled svojih intimnih delova? Za mene je to veliki razlog za zabrinutost – upozorava.

– Morate se zapitati zašto se toliko peru i žele li se rešiti neugodnih mirisa poput ženskog ‘mirisa’ ili njihovog parfema – kaže.

Oblače li se bolje, idu li više u teretanu ili se više trude oko svog izgleda?

Ovo je sledeća veća crvena zastavica ako je reč o radnim danima i ako češće nego pre spominju novu kolegicu na poslu ili nekog koga su upoznali dok su bili vani, piše Daily Star.

– Ispeglana ili sveža odeća, možda su počeli nositi novu odeću ili su zabrinuti kako izgledaju u nekoj kombinaciji – kaže Amy i dodaje da su to ‘stvari koje zvuče očito i ponekad su sasvim nevine, ali ako se on oblači za izlazak na koji vi ne idete, onda je vreme da se zapitate za koga se on sređuje’.

Strahuje od telefona:

Čuvaju li svoj telefon i ne dopuštaju vam da ga koristite? Ili, iznenada ga zgrabe kad god napuste sobu ili ga svuda nose sa sobom?

– Ako se vaš partner ne odvaja od telefona, izgleda uspaničeno ako dotaknete njegov telefon ili ga ostavlja na stolu ekranom okrenutim prema dole, ovo je najveća crvena zastava koju možete uočiti – objašnjava Amy.

– Druga stvar koju treba proveriti je brišu li svoju istoriju pregledavanja nakon korištenja prenosnog računara, tableta ili telefona – dodaje.

– Šta to oni pregledaju na Internetu što ne žele da vi vidite? Zapitajte se – zaključuje. (espreso.co.rs)