Profesor se zaljubio u učenicu, pa je pratio po kraju: Kad ga je odbila, učinio je nešto NEOPROSTIVO

Zanimljivosti

Profesor se zaljubio u učenicu, pa je pratio po kraju: Kad ga je odbila, učinio je nešto NEOPROSTIVO

Tridesetogodišnji profesor engleskog jezika iz indijske oblasti Tamil Nadu uhapšen je zbog uhođenja i se*sualnog napastvovanja jedne učenice završnog razreda srednje škole u kojoj je predavao.

Profesor je uhapšen brzom akcijom policije posle dojave jedne drugarice učenice da je ona sil*vana u napuštenom haustoru.

Profesor iz Indije identifikovan je pod imenom Natrajam i u policijskoj stanici branio se ćutanjem. Sedamnaestogodišnja učenica za to vreme davala je izjavu šta je doživela i šta je prethodilo ovom zločinu.

Ona je u prisustvu svojih roditelja rekla da se profesor vidljivo zaljubio u nju zbog čega ju je u školi obasipao pažnjom i nekoliko puta indirektno ju je pitao da izađu.

Natrajam joj je predlagao i da joj privatno i besplatno drži dodatne časove engleskog, ali učenica ni to nije želela. Potom je počeo da je uznemirava i prati po kraju. Nabavio je i njen broj telefona, pa joj je poslao dve poruke u kojima ju je pitao da li veruje u srodne duše i ljubav na prvi pogled.

Nakon što se osećala kao da je saterana u ćošak, učenica mu je jednom posle škole rekla da je više ne uznemirava i da nije zainteresovana, kao i da će ga prijaviti roditeljima i policiji ako nastavi da je prati.

Tri dana kasnije, Natrajam je sačekao učenicu kod napuštenog haustora gde ju je odvukao, vezao joj ruke i sil*vao je. Učenica je rekla u policiji da je tokom sil*vanja govorio da su kao stvoreni jedno za drugo i da će je on oženiti.

Profesor Natrajam je trenutno u pritvoru i početkom decembra će mu se suditi. (objektiv.rs)