UMJESTO SVADBE – ZATVOR / Nikola oteo svoju djevojku jer nije htjela da se uda za njega!

Zanimljivosti

UMJESTO SVADBE – ZATVOR / Nikola oteo svoju djevojku jer nije htjela da se uda za njega!

Na osnovu sporazuma o priznanju krivice, koji je sklopio sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, pred Prvim sudom je na godinu dana zatvora osuđen Nikola Č. (30), zbog protivpravnog lišenja slobode.

On je, kako se svojevremeno saopšteno, 28. septembra, u popodnevnim satima, u blizini Tržnog centra u ulici Vojislava Ilića, na silu, nakon svađe, u vozilo ugurao svoju devojku M. A. (29). Tužilaštvo je tada navelo da ju je na silu smestio na mesto suvozača, a zatim zaključao vozilo, sprečavajući je tako da izađe napolje. Devojka je sve vreme tražila da je pusti, ali se on oglušio o njene zahteve i krenuo prema Kruševcu.

Policiji su ceo slučaj prijavili prolaznici, koji su nadležne obavestili o kojem je vozilu reč i kuda su se odvezli. Nešto kasnije, vozilo je locirano u Jagodini, gde je Nikola Č. uhapšen.

Kako su tada preneli pojedini mediji, Nikola Č. je u policiji rekao da je to uradio jer je M. A. “odbila da se uda za njega”.

Njih dvoje su, navodno, pre nemilog događaja, već bili u policiji zbog svađe oko zajedničkog života i fotografije drugog momka u devojčinom telefonu.

Po prijavi građana su privedeni u stanicu, gde su saslušani, ali je devojka nadležnima rekla da neće krivično da goni Nikolu, pa su pušteni. atraktiva.net