KADA SE SPOJE OVA 2 HOROSKOPSKA ZNAKA, RAĐA SE LJUBAV IZ BAJKE KOJA TRAJE CIJELI ŽIVOT: Oni su dvije srodne duše Zodijaka!

Zanimljivosti

Zvijezde kažu da vječna ljubav postoji i da su neki znakovi Zodijaka jednostavno rođeni jedni za druge.

Evo koja dva para čeka ono bajkovito živjeli su sretno do kraja života.

Djevica i Vodolija

Povezanost i sloga između Djevice i Vodolije zapisana je u zvijezdama, najprije jer se razumiju oko glavnih životnih pitanja. Vodolija lako podleže neodoljivoj privlačnosti Djevice, njenom pronicljivom umu, urednom životu i okruženju, a i Djevica uvijek zna kako da se svidi Vodoliji, jer nju magnetski privlači sanjalačka priroda ovog vodenog znaka.

Oba znaka uživaju u intelektualnim diskusijama, uvijek zainteresovani za nove ideje i koncepte. Kad god naiđu teška vremena, ovaj par je spreman da nađe rešenje.

Lav i Vaga

Njih dvoje su najzanimljiviji znak Zodijaka. Ponosni Lav uživa u ljubavi kojom ga Vaga velikodušno obasipa. Međutim, i Vaga nameće svoju snažnu ličnost.

Oboje umiju da budu i te kako nježni, a u društvu su pažljivi i prema ostalima i jedno prema drugom. Njihov život ponekad može biti zaista glamurozan, a kako oboje uživaju u tome, nema konflikta.

Vaga neće uvek prikriti svoju posesivnost, ali dominantni Lav na takve sitnice ne obraća pažnju. Što je najvažnije, oboje su izuzetno komunikativni i to je tajna njihove vječne ljubavi – kakav god problem da iskrsne, njih dvoje će ga riješiti razgovorom, piše Blic.novi.ba