ŽENA KOJA STOJI IZA UREĐENJA KUĆA HOLIVUDSKIH LEGENDI OTVORILA VRATA SVOG DOMA: Ovakav enterijer nikad niste videli!

Zanimljivosti

Keli Vrestler je bez diskusije jedna od najpoznatijih žena koje se bave uređenjem enterijera danas.

Ako ste nekad naišli nekada na njene radove skrolujući Instagramom, sigurni smo da ste zastali makar na nekoliko sekundi. Prostori koje je ona dizajnirala gotovo uvek završe u najpopularnijim magazinima za uređenje stanova i kuća, a njena estetika je laka za prepoznati.

Ona je genije koja stoji iza najlepše dizajniranih kuća u Holivudu u kojima žive zvezde sa A liste kao što su Kameron Dijaz, Gven Stefani ali i najluksuzniji hoteli raštrkani po celom svetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Wearstler (@kellywearstler)

Keli Vrestler je skoro kupila imanje i kuću na Malubuu u Kaliforniji. Tražila je prostor koji će odisati mirom, a ideja je bila da bude uređen tako da može u njemu da se igra sa vintidž dizajnerskim komadima koje obožava.

Kuća se nalazi na samoj obali, pa je bilo i logično da u njoj preovladavaju zemljanje boje ali minimalizam sa dozom ekscentričnosti. Uspela je da takav stil učini i udobnim za svakodnevni život. Što je, složićete se, veliki uspeh.

Pogledajte video u kojem sama Keli Vrestler vodi i objašnjava kako je korak po korak uredila svoje novo mesto za život i podelite sa nama u komentarima svoje utiske.stil