Pali prvi poljupci Kikija i Ivone u ‘Braku na prvu’, a Edin planira zaprositi neraspoloženu Sanelu

Showbizz

U večerašnjoj epizodi ‘Braka na prvu’ Edin priprema posebno iznenađenje za Sanelu, Goga je promijenila mišljenje o Bernardu, a između Kristijana i Ivone pali su poljupci i zagrljaji

U večerašnjoj epizodi ‘Braka na prvu’ parovi su izašli na posljednji spoj. I dok su među nekima tek sad počele frcati ‘iskrice’, drugima večer nije prošla u najboljem raspoloženju.

Bernard je odveo Gordanu u wellness centar, gdje je ona prvi put uživala u tretmanima lica i masažama. Uz opuštanje i ugodno druženje došlo i Bernijevo priznanje: ‘Nisam si to htio priznati prije, ali vrlo si zgodna, simpatična, druželjubiva, dobra osoba u duši’, kazao je te priznao kako brak uopće nije loš i da će mu nedostajati njihovi zajednički trenuci.

– Drago mi je da sam dobila muškarca poput Bernarda, dobar je u duši, a cijeli ovaj projekt je za mene jedno dobro iskustvo, priznajem, nije mi žao jednog trenutka – istaknula je Goga pa će par morati dobro razmisliti u kojem smjeru žele nastaviti svoje druženje. Poklonila mu je njihovu uokvirenu fotografiju, a on je nju iznenadio srebrnim lančićem s privjeskom leptira.

– Bila sam u šoku. Zapamtio je što ja volim. Svaka mu čast – zaključila je.

Ivona i Kristijan svoj su posljednji izlazak prije razdvajanja i donošenja odluke proveli u adrenalinskom parku, a onda su za ručkom krenule ozbiljne teme i pali su prvi poljupci!

– Naviknula sam se na njega i sad je čudno da to prestaje. Mislim da mu nisam dala priliku, a možda sad kad jesam, stiglo je vrijeme razdvajanja. No smatram da ovo nije kraj – rekla je Ivona koju je Kristijan nekoliko puta poljubio u obraz.

– Smatram da Kiki želi bit sretan, a ako mu netko može stvoriti sreću onda sam to stvarno ja – rekla je Ivona.

Ana i Marinko dan su proveli na romantičnom izletu u Slavonski Brod, a ondje su razgovarali o svom odnosu i zajedničkoj budućnosti.

– Dok sam pored Marinka osjećam jedan mir, spokoj i ljepotu života. Mislim da je Marinko čovjek s kojim bih mogla provesti ostatak života – izjavila je Ana.

Najveseliji i najzaljubljeniji par sezone Andrea i Mislav otišli su na panoramski let.

– Današnji spoj mi znači puno jer je pokazao da mene moj muž stvarno sluša – rekla je Andrea.

Najturbulentniji dan svakako je imao Edin, koji je otkrio kako bi volio zaprositi Sanelu.

– Sanela je za mene posebna osoba, popunila je prazninu u mom životu koja je dugo bila prisutna. Osjećam se da imam nekoga na koga mogu računati. Rekao sam joj u dobru i zlu i to nije bez veze, to je tako – rekao je Edin.Međutim, Sanela je bila loše raspoložena zbog nedavne zajedničke večere.

– Nije spremna što će se dogoditi, moram pripremiti puno maramica – poručio je Edin.

– Bila sve nervoznija zbog svega što se izdogađalo na zajedničkoj večeri. Previše sam emotivac i pogađa me – rekla je tužna Sanela.24sata