ZA MENE STE TI, CAR I DEJAN ISTI! Janjuš se obratio Dalili, pa ponovo pecnuo Maju: Marinkovićeva NIJE PREĆUTALA, najavila mu HAOS!

Showbizz

Marko Janjušević Janjuš je ovonedeljni vođa, a tokom raspodele budžeta on se obratio Dalili Dragojević.

– Ti si meni dala dva puta srednji budžet. Ja te nijednom nisam uvredio ovde. Za mene ste ti i Dejan, Car isti. Nisam ni na čijoj strani, ali uvek ću biti na strani Dejana za neke stvari. Ti i ja smo napravili isto. Lošu stvar si napravila, znaš i sama. Koliko god bila u nekoj srećnoj vezi, moje mišljenje je da će vam biti jako teško do kraja rijalitija, znam po sebi. Dejanu nemš pravo ništa da kažeš, mislim imaš, ali ja govorim svoje mišljenje. Dejan ti ništa posle svega nije loše rekao, mogu da zamislim šta bih ti ja pričao – govorio je Janjuš i nastavio:

– Neću ti moralisati, imamo normalan odnos. Čak bih nešto nekad rekao kroz šalu, ali izbegava. Filip i ja nismo toliko dobri ove godine da bih mogao da dobacim. Nemoj da se ljutiš nekad ako komentarišem. Ja sam uradio nekome najgore kao ti, a doživeo sam i ono što je Dejan doživeo od tebe – istakao je Janjuš.

– Milane, jedva čekam da dođeš večeras – obratila se Maja u kameru.

– Razumem – odgovorila je Dalila.

– Ima još nekoliko meseci do kraja, ko zna šta će se izdešavati. Čuvajte se… – poručio je Janjuš Dalili.Kurir.rs/S.M.