BALDAHINI U SOBAMA, SVAKO IMA SVOJU WC ŠOLJU, U DVORIŠTU BAZEN I PALME: Zavirite u LUKSUZNU VILU Zorice Brunclik i Kemiša! (FOTO)

Showbizz

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš u srećnom su braku već skoro 40 godina i važe za jedan od naskladnijih parova na našoj estradnoj sceni.

Pevačicinu karijeru obeležila je njena pink kosa, koja joj je zaštitni znak i dan danas, pa su i u njenoj raskošnoj vili u kojoj živi sa suprugom zastupljeni pink tonovi, naročito kada se radi o spavaćoj sobi.

Pevačica često na društvenim mrežama objavljuje fotografije upravo iz svog doma i raskošnog dvorišta u kojem se nalazi puno zelenila, palme i bazen, pa izgleda kao da je na nekoj raskoj destinaciji.

U dnevnom boravku dominiraju bela i roze boja, a centralno mesto zauzima prostrani sto gde se velika porodica najčešće okuplja tokom praznika, kada je svaki detalj posebno odabran.

U dnevnoj sobi dominiraju i zlatni detalji, kao i velika ogledala kraj kojih pevačica obožava da pozira, a upečatljiva je i kuhinja gde se na centralnom elementu nalaze početna slova imena bračnog para – Z i K.

Zorica i Kemiš uživaju u raskoši i luksuzu, a spavaća soba je posebno zanimljiva – baldahin krevet, ogledalo, svilena posteljina, svako ima svoj ulaz i svoj deo kupatila u kojem je džakuzi, obeleženi su i peškiri, a čak i WC šolje su “personalizovane”…kurir.rs