Učiteljica RODILA ČETVORO dece za manje od godinu dana: Niko nije očekivao da će muž ovako reagovati…

Zanimljivosti

Učiteljica RODILA ČETVORO dece za manje od godinu dana: Niko nije očekivao da će muž ovako reagovati…

Na ultrazvuku su mi najpre rekli da nosim blizance, što je samo po sebi bio šok, a kada su nastavili da gledaju videlu su da nosim još jednu bebu – započinje Džesika.

Džesika Pritčard (31) iz Šefilda u Velikoj Britaniji rodila je drugu ćerku Miju u maju 2020. godine, a zatim je u aprilu ove godine na svet donela trojke – Elu, Džorža i Oliviju.

Kaže kako su ona i njen partner Hari Vilijams (34) ostali bez teksta kad su saznali da očekuju trojke, no nakon prvobitnog šoka to su shvatili kao blagoslov jer oboje vole decu i živahan porodični život.

– U manje od 12 meseci dobili smo jednu bebu pa još tri. Vreme obroka je zabavno jer svi žele da jedu u isto vreme. Osim što hranjenje traje duže, potrebno je promeniti tri pelene umesto jedne. Moram samo da se organizujem i sve će biti u redu, a ja sam po prirodi dosta organizovana osoba – ispričala je Džesika.

U oktobru 2020. otkrila da je ponovno trudna. Zbog ograničenja vezanih za pandemiju, morala je da ide na ultrazvuk sama,pa je Hari saznao za trojke tek nakon što je stigla kući.

– Na ultrazvuku su mi najpre rekli da nosim blizance, što je samo po sebi bio šok, no onda su nastavili da se gledaju i rekli da su pronašli treću bebu. Ostala sam bez reči, nisam mogla da verujem – prisetila se.

– Čekala sam dok ne dođem kući da ispričam Hariju. On je bio s devojčicama pa nisam želela to da mku saopštim pred njima, zbog mogućih komplikacija u trudnoći. Kad sam mu rekla vest, i on je ostao bez teksta – dodala je.

– Mislim da mi nije verovao dok mu nisam pokazala sliku s ultrazvuka, bio je jako uzbuđen. Iako nam je to bio veliki šok, svaka trudnoća je blagoslov pa se smatramo vrlo blagoslovenim – rekla je.

Trojke su na svet došle u 31. nedelji, a iz predostrožnosti su provele sedam nedelja na odeljenju za neonatalnu negu pre nego što se otišle kući.

– Najstarija Moli uživa što je najstarija sestra i sve ih obožava. Ona je tako dobra, sve vrme želi da pomaže oko njih- kazala je ova majka, a prenosi Daily Mail. (objektiv.rs)