Ema (42) upoznala MANIJAKA preko interneta: Kada je saznala šta MONSTRUM radi, zgrabila je decu i pobegla…

Zanimljivosti

Ema (42) upoznala MANIJAKA preko interneta: Kada je saznala šta MONSTRUM radi, zgrabila je decu i pobegla

Majka dvoje dece, razvedena već 3 godine, upoznala je perača prozora Entonija Brintona (43) na sajtu Plenty of Fish, na kojem su sasvim slučajno počeli da se dopisuju. Čitav incident odigrao se prošle godine, a mi vam prenosimo šta se tačno dogodilo.

Posle nekoliko sastanaka na internetu, našli su se i uživo. Ema nije primetila da je Entoni pokazao samo jednu, uviđajnu i finu stranu ličnosti, a da je zapravo reč o klasičnom manijaku, silovatelju i ubici.

Jednostavno, uželela se romanse i viđanja s nekim muškarcem i bila je impresionirana. Međutim, Entoni je imao druge planove. Kada je ugledao Eminog komšiju Adrijana koji je bio s njom u gradu, rešio je da se prvo pozabavi njim.

Jedno veče, dok Ema nije bila kući, poneo je macolu od kuće i na prevaru ušao u Adrijanov stan gde ga je s nekoliko udaraca u glavu onesposobio, da bi ga posle dokrajčio nožem s nekoliko uboda po telu.

Nesrećna žena nije znala da je komšija ubijen, ni da je ona možda sledeća. Entoni je bio bolestan od ljubomore i zato je komšija nastradao.

Kada je saznala za slučaj, pobegla je s decom u drugi grad, a prilikom dopisivanja porukama na telefonu, namamila je ubicu na nalaženje na određenom mestu. Zahvaljujući dobroj reakciji policije i njihovim savetima kako da Entoni ništa ne primeti, Ema i deca su bili bezbedni, a perač prozora je to veče uhapšen i sledi mu dug boravak u zatvoru. (objektiv.rs)