Srbin se narugao Ronaldu: Ti pij vodu, a ja ću Coca-Colu u Kataru

Svijet

Dok je Dragan Stojković “Piksi” zabavljao društvo u svlačionici, Mitrović se u natikačama vratio na travnjak Luz, digao Coca-Colu visoko u zrak, i ‘nazdravio’ s Cristianom

Ovog su ljeta svijet obišle snimke kako Cristiano Ronaldo na presici na Euru sa stola miče dvije sponzorske boce Coca-Cole što je toj kompaniji rezultiralo gubljenjem četiri milijarde dolara vrijednosti dionica.

Svaka je sljedeća presica bila usmjerena na Coca-Colu, odnosno novinare je zanimao stav nogometaša i izbornika. Nekima je bilo uopće pričati o soku dok se igra Europsko prvenstvo, dok su je drugi hladno otvorili i iscijedili niz grlo.. I dok je taj incident već otišao u zaborav, Aleksandar Mitrović nas je natjerao da ga se prisjetimo.

Naime, srpski reprezentativac zabio je gol za pobjedu 2-1 u 90. minuti kojim se Srbija plasirala na Svjetsko prvenstvo u Kataru, Mitrović je, zajedno s ostatkom ‘orlova’, burno proslavio pogodak, a samo nekoliko minuta kasnije i službeno je slavlje moglo početi.

Dok je Dragan Stojković “Piksi” zabavljao društvo u svlačionici, Mitrović se u natikačama vratio na travnjak Luza, digao Coca-Colu visoko u zrak, i ‘nazdravio’ s Cristianom.

Tako će Mitrović i ostatak srpske družine u Kataru piti Coca-Colu, dok će Ronaldo u play-offu vjerojatno tjerati Portugalce na vodu...24sata