TANJA SAVIĆ ŠOKIRANA NAKON DUŠANOVIH REČI O STANIVUKOVIĆU! Pevačica brani gradonačelnika BANJA LUKE od muža: Hladan ZNOJ ME OBLIO!

Showbizz

Pevačica Tanja Savić šokirana je i vidno uznemirena zbog reči koje je njen još uvek zakoniti suprug, Dušan Jovančević, navodno rekao za njenog dečka gradonačelnika Banja Luke, Draška Stanivukovića i nju

Naime, Dušan je uputio užasne reči i pretnje pevačicinom trenutnom partneru, gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću.

– Ogavne reči, hladan znoj me oblio. One reči, ja ne mogu da verujem uopšte. Da li je moguće da je to čovek stvarno rekao? – rekla je Tanja.

– Ovo je šok, uopšte nije trebalo ovo, da se degradira ovaj mladi momak, nije to zaslužio. Da se Dušan nešto sa njim tu… Strašno! – dodala je Tanja za “Telegraf”

Podsetimo, Tanja je nedavano izjavila da je srećno zaljubljena i da joj je “srce u Banjaluci”. Posle saznanja da su Tanja i Draško u emotivnoj vezi, Dušan se obratio izjavom za medije Stanivukoviću i zapretio mu.

– Pitajte Stanivukovića sledeće: Kad ljubi moju ženu, da li njene usne imaju sladak ili gorak ukus? Svaki put kada smo nas dvoje vodili ljubav, ja sam joj s****** u usta. Sada taj čovek može samo da pojede moje ostatke. – Ovo je moje prvo i jedino upozorenje za njega. Tanja je još uvek, zakonski, moja žena. Ne bih želeo da mu se nešto slučajno dogodi – rekao je Dušan za Kurir.

Inače, ono što je do sada poznato o afreri Tanje Savić sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, jeste da njihova veza datira od janura ove godine, da su sa društvom bili na Jahorini, a postoje i njihove fotografije sa Tanjinog nastupa na kojima su zagrljeni.

Kada je u javnost dospela informacija o ovoj aferi, pevačica i političar su već okončali vezu i to navodno zbog njegovog neverstva. Ipak, na kraju oni su uspeli da nađu zajednički jezik i da obnove svoju romansu, a kako kaže izvor za Blic, Tanjina porodica navija svim srcem za ovu ljubav.Kurir.rs/S.M./Telegraf