NIJE ONA KRIVA, NEGO ON, TREBALO JE DA PAZE! Viktorijina baka van sebe zbog TRUDNOĆE, za Osmakčića nema lepe reči!

Showbizz

Viktorija Viki Mitrović zrazila je sumnju da je ostala trudna sa Markom Osmakčićem, nakon što su imali nezaštićene odnose.

Nih dvoje su potom ušli su u sukob, a Viki su pogodile strašne reči koje joj je Marko izgovorio, a zbog kojih je naišao na osudu pojedinih zadrugara. Marka je osudio i njegov rođeni brat Mario, a sada se oglasila i Viktorijina baka Regina.

Viki i Marko nisu još uvek sigurni da li je ona trudna, a ukoliko je to istina, Osmakčić je istakao da ne želi da se to dete rodi. Potresena Regina smatra da Viki treba da donese sama ovu odluku.

– Šta da kažem, ona najbolje zna. Neka sama reši taj problem. Zna šta smo joj pričali pre ulaska. Ne mogu ništa da kažem. Što se Marka tiče, on nije ni bio za nju. Nije kriva samo ona, kriv je i on. Trebalo je da paze. Nemamo komentara… – započela je Regina za Pink.rs.

Nekoliko zadrugarki je zauzelo Vikinu stranu, među kojima su najglasnije bile Sandra Rešić i Tara Simov, koje su osudile Osmakčića. Viktorijinoj baki je drago što je njena unuka

– Drago mi je što ima podršku. Ona je bila najbolja dok je bila sama, sa njime ništa. Gledali smo danas, nije nam svejedno. Zna šta smo pričali kad je ulazali, na njoj je da odluči – zaključila je ona.kurir.rs/I.B/Pink.rs