U selu Filipa Cara! Porodica se krije, prijatelji kažu: Majka i sestra ne prihvataju Dalilu!

Showbizz

Ljubavni trougao u kom su se našli Filip Car, Dalila Dragojević i Dejan Dragojević trese region, a veliki pritisak zbog javne preljube u velikoj mjeri trpe članovi porodica aktera ovog događaja.

Ekipa Telegrafa je posjetila rodno mjesto Filipa Cara. Njegovi najbolji prijatelji otkrili su da se majka Milica i sestra Dina ne slažu sa Filipovom vezom sa Dalilom Dragojević. dok ga otac Franjo podržava.

Bruno Uremović: “Uvijek neko treći postoji”

– Filip je jedva ušao unutra, nije mu bilo lako. Predomišljao se. To je njegov izbor i glupo je da to komentarišem. Ja sam imao svojih izbora i to niko nije komentarisao. Onaj ko te voli, voljeće te koga god da izabereš. Prirodno se ponaša, to je situacija koja se napolju dešava non stop. Uvijek neko treći postoji.

Kako porodica reaguje na njegovu vezu sa Dalilom?

– Možda je majci malo drugačije. Ona ne podržava, ali to je rijaliti, to je takav stil, to što treba za rijaliti on to radi. Biće to sve u redu. Tata podržava, on je ljudina brutalna. Majci je malo teže to da prati, takvi su rijalitiji promovišu stvari koje su teške majci da gleda. Nama je to interesantno i zanimljivo, tati isto i mi ga podržavamo. Porodica isto, vjerovatno njima nije zanimljivo da gleda kao nama ali ga podržavamo. Svašta se može vidjeti u komentarima i majci to nije lako da čita, pogađa je.

Filipov drug Matei Remović: “Napolju je imao i gore situacije”

– Puno je bolji nego prošle sezone. Prošle je znao da prenagli u neki situacijama ali sada je naučio da se kontroliše. Ranije je bilo vrijeđanja nekih djevojaka pa ga ponese pa nešto ružno kaže ali to ne misli i bude mu žao.

Da li ste iznenađeni što je ušao u vez sa ženom koja je u braku i da li je imao već takve situacije?

– Nisam uošte iznenađen. Ma kakvi. Napolju je imao svega i gore situacije. Bilo je svega, ovo nije ništa novo, tako je živeo i napolju. On je zaljubljive prirode, voli djevojke i nije isključeno da se zaljubio.Telegraf.rs